ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η ταινία «The Avengers» η μεγάλη νικήτρια των MTV Movie Awards 2013

Λαμπερή και όσο αρμόζει στα μέτρα της εποχής πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα Sony Pictures Studios στο Λος Άντζελες τα MTV Movie Awards 2013 με οικοδέσποινα την κωμική ηθοποιό και συγγραφέα Rebel Wilson.

Χωρίς καθόλου ευτράπελα και χωρίς κανένα ηχηρό όνομα να περπατά στο κόκκινο χαλί η βραδιά κύλησε ομαλά με την ταινία The Avengers να κλέβει τις εντυπώσεις και να αποχωρεί ως η απόλυτη νικήτρια της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα η ταινία The Avengers με πρωταγωνιστές όλους τους super ήρωες απέσπασε τα βραβεία στις κατηγορίες Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Μάχη και Καλύτερου Κακού Χαρακτήρα για τον ηθοποιό Tom Hiddleston.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το βραβείο Καλύτερης Ταινίας απένειμε ο Brad Pitt στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας World War Z. Λέγεται μάλιστα πως ο χολιγουντιανός σταρ απέφυγε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί μιας και έλειπε από το πλευρό του η σύντροφός του Angelina Jolie.

Η Jennifer Lawrence απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Silver Linings Playbook, ενώ το αντίστοιχο ανδρικό βραβείο δόθηκε στον συμπρωταγωνιστή της Bradley Cooper. Οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, βραβεύτηκαν και στην κατηγορία «Καλύτερο Φιλί».

Μπορεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jennifer Lawrence να απουσίαζε αλλά οι διοργανωτές φρόντισαν να λάμψει διά της απουσίας της, καθώς στην τελετή βράβευσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και αποκλειστικά το πρώτο teaser από τη νέα της ταινία The Hunger Games στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων η Emma Watson τιμήθηκε με το βραβείο για τη συμμετοχή της στην ταινία Harry Potter. Ο Taylor Lautner βραβεύτηκε για τις καλύτερες ημίγυμνες σκηνές του, ενώ ο Will Ferrell για το πηγαίο του χιούμορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X