ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

Η σύζυγος του Kim Jong-un εμφανίστηκε δημόσια μετά από ένα χρόνο

Η σύζυγος του Kim Jong-un έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από ένα χρόνο εξαφανισμένη.

Η σύζυγος του βορειοκορεάτη ηγέτη Kim Jong-un μετά από ένα χρόνο "εξαφάνισης" έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση βάζοντας τέλος σε μια απουσία που είχε αποδοθεί από μερικούς στον κορωνοϊό και από άλλους σε μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Η Ρι Σολ Γιου (πρώην επιτυχημένη τραγουδίστρια) η οποία φέρεται να είναι περίπου 30 ετών, συνόδευσε τον σύζυγό της σε μια συναυλία με την ευκαιρία της επετείου της γέννησης του πατέρα και προκατόχου αυτού του τελευταίου, του Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Η επέτειος της γέννησης του δεύτερου της δυναστείας των Κιμ είναι γνωστή ως η "ημέρα του άστρου που λάμπει". Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες αργίες του βορειοκορεατικού ημερολογίου.

Εμφάνιση σε θέατρο
Η επίσημη εφημερίδα Rodong Sinmun δημοσίευσε φωτογραφίες του ζεύγους να χαμογελά και να απολαμβάνει το performance των καλλιτέχνων του Θεάτρου Μανσουντάε στην Πιονγκγιάνγκ.

"Όταν ο γενικός γραμματέας εισήλθε στην αίθουσα μαζί με τη σύζυγό του Ρι Σολ Γιου υπό τους ήχους μιας μουσικής υποδοχής, όλοι οι συμμετέχοντες τους επευφήμησαν ζητωκραυγάζοντας", μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Η Ρι Σολ Γιου είχε να εμφανισθεί δημοσίως από τον Ιανουάριο του 2020, σε μια εκδήλωση που συνδεόταν με το σεληνιακό Νέο Έτος με την απουσία της να είχε προκαλέσει εικασίες για την κατάσταση της υγείας της. Πιο παλιά η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, εμφανιζόταν τακτικά στο πλευρό του στη διάρκεια επισκέψεών του ή κατά τις διπλωματικές συναντήσεις του, ιδιαίτερα εκείνες που είχε με τους προέδρους της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν.

Πρώην επιτυχημένη τραγουδίστρια, η Ρι Σολ Γιου εμφανίσθηκε στο μεγάλο κοινό μέσα στο περιβάλλον του Κιμ το 2012. Μαζί με την αδελφή του συζύγου της, την Κιμ Γιο Γιονγκ, είναι από τις πιο γνωστές γυναίκες αυτού του πατριαρχικού καθεστώτος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση