ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Paris Hilton για την κακοποίηση που βίωσε στα 16 της

Όσα δήλωσε η Paris Hilton

newsroom must

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούμε καθημερινά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα σε θέατρα της Ελλάδας και της Κύπρου, ωστόσο η βία είναι ένα φαινόμενο που δεν κάνει διακρίσεις και δεν αντιλαμβάνεται γεωγραφικά όρια - γεγονός που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη εξομολόγηση της Paris Hilton.

Η 39χρονη διάσημη κληρονόμος, μίλησε για πρώτη φορά για την «φρικτή» κακοποίηση που υπέστη στα 16 της χρόνια κατά την διάρκεια της παραμονής της σε οικοτροφείο της Utah στο πλαίσιο της δικαστικής τους διαμάχης.

Αναλυτικότερα, η Hilton έδωσε "το παρών" της την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου σε δικαστήριο της Utah, για να καταθέσει εναντίον της Σχολής Provo Canyon, του οικοτροφείου του οποίου τα μέλη του προσωπικού της, κατηγόρησε ότι της προκάλεσαν συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, στα εφηβικά της χρόνια.

«Το όνομά μου είναι Paris Hilton, είμαι επιζήσασα θεσμικής κακοποίησης και μιλάω σήμερα εξ ονόματος των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται επί του παρόντος σε εγκαταστάσεις φροντίδας κατοικιών στις Ηνωμένες Πολιτείες... Τα τελευταία 20 χρόνια, είχα έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δύο άγνωστοι, με ψάχνουν εξονυχιστικά και με κλειδώνουν σε μια εγκατάσταση. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι αυτός ο στοιχειωμένος εφιάλτης ήταν απλώς ένα όνειρο, αλλά δεν είναι», ανέφερε η Paris στην κατάθεσή της και κατάφερε να συγκλονίσει τους πάντες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η σταρ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεχόταν λεχτική, συναισθηματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση