ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η στυλιστική επιλογή του Χάρη Γεωργιάδη

Φόρεσε μάσκα Κύπριας σχεδιάστριας

Ριάνα Στυλιανού

H Μαρία Αριστείδου κατά τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας, ήθελε να αξιοποιήσει τον χρόνο της παραγωγικά, δημιουργώντας υφασμάτινες μάσκες προστασίας, με το signature knitted ύφασμά της. Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας, κατάφερε να εισβάλει και αυτή στην προσπάθεια του να μην μεταδοθεί ο ιός.

Η Μαρία άρχισε να κατασκευάζει υφασμάτινες μάσκες προσώπου , αφού όπως μας είπε και η ίδια μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξή της με στο must, είναι ζωτικής σημασίας να φοράμε μάσκα και πλέον είναι απαραίτητη για όλες μας τις εμφανισεις.

Ένα από τα άτομα που φαίνεται να έχει προτίμηση σε αυτές τις μάσκες, είναι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.
Ο πρώην Υπουργός εμφανίστηκε σε πλατό γνωστού καναλιού για να συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν τον Κυπριακό λαό, φορώντας φυσικά τη μάσκα προστασίας του. Ο ίδιος επέλεξε να φορέσει μια υφασμάτινη μάσκα σε μαύρο χρώμα με διακριτικά κεντημένα σχέδια επάνω, δημιουργία της Μαρίας Αριστείδου, που σίγουρα έκανε το look του πιο κομψό.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Aristidou Official (@mariafashiondes) στις

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X