ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Stella McCartney βρίσκεται στην σύνοδο των G7

Όλες οι λεπτομέρειες.

newsroom must

Με αφορμή την σύνοδο των G7 στο Λονδίνο, βρέθηκε καλεσμένη η πασίγνωστη σχεδιάστρια Stella McCartney, καλεσμένη του πρίγκιπα Καρόλου, στην οικία του το ‘Clarence House’, σε μια τεράστια ευκαιρία για να μετατρέψει την δική της εταιρία σε πιο περιβαλλοντικά συνειδητή.

Η ίδια, μετά και τις απαραίτητες συστάσεις, έχει δηλώσει «είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε στον χώρο της μόδας, το ότι δεν υπάρχουν ‘κανόνες’. Πρέπει να δημιουργηθούν τέτοια όρια που θα σταματήσουν την κακομεταχείριση των πρώτων υλών και θα δίνουν έμφαση στον πλανήτη». Ενώ συνέχισε λέγοντας, «αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να μπουν φόροι και κίνητρα για να παρακινήσουμε τους σχεδιαστές να σκέφτονται με αυτό τον τρόπο».

Στην συνέχεια, είδαμε και αρκετές αναρτήσεις από την συνάντηση (11/06/21), τόσο από τον πρίγκιπα Κάρολο, που έγραψε, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες, «ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε με παγκόσμιους CEO’s για τις βιώσιμες αγορές με αφορμή την σύνοδο των G7. Μια σύνοδο για συζήτηση όσον αφορά το πως οι ιδιωτικές αγορές θα πρέπει να δουλέψουν με τις κυβερνήσεις για να επιλυθούν θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή και για να κάνουν την παγκόσμια οικονομία πιο βιώσιμη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Ενώ η ίδια η σχεδιάστρια, σε μια ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε «βλέπουμε μπροστά για την σύνοδο των G7 στην Κορνουάλη. Με τιμά πολύ το γεγονός ότι εκπροσωπώ τον χώρο της μόδας και στέκομαι μπροστά στον Πρίγκιπα Κάρολο και τις βιώσιμες αγορές, για να ανακοινώσουμε την Terra Carta – ένα κίνημα που βάζει την φύση, τον κόσμο και τον πλανήτη στο κέντρο των παγκόσμιων επιχειρήσεων και ηγετών, με σκοπό να είμαστε πιο ευσυνείδητοι και χωρίς βιαιότητα στο μέλλον»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X