ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η sexy εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τα τρολ στο Instagram

Είναι πλέον αναμφισβήτητο πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Τα κατά καιρούς σχόλια και οι κριτικές της στο Greece's Next Top Model έχουν γίνει απολαυστικά memes, με τους χρήστες των social media να μην διστάζουν να την τρολάρουν, κάτι που απ΄οτι φαίνεται δεν ενοχλεί την ίδια, αφού πολλές φορές αναδημοσιεύει τα χιουμοριστικά σχόλια που της στέλνουν οι fans της εκπομπής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η νέα αποχώρηση στο GNTM και η γκάφα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μια από τις πιο γνωστές ατάκες της που έχουν γράψει ιστορία στο ριάλιτι μοντέλων, είναι το ''Από μένα είναι όχι''. Έτσι λοιπόν, η συγκεκριμένη ατάκα έγινε αφορμή να προκληθεί ένας μικρός χαμός στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου η Ηλιάνα δημοσίευσε μια εικόνα από την εμφάνιση του επεισοδίου της Τρίτης (30/10). Στην φωτογραφία βλέπουμε το όμορφο μοντέλο να ποζάρει φορώντας ένα υπέροχο κοστούμι με παγιέτες, ενώ κάτω από την εικόνα πολλά είναι τα σχόλια που την τρολάρουν γράφοντας: ''Από μένα είναι όχι!''. Την ίδια ώρα αρκετά είναι τα σχόλια των θαυμαστών της που προσπαθούν να την υπερασπίσουν γράφοντας πως πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο και ότι έχει καταντήσει κουραστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Hλιάνα Παπαγεωργίου είναι πιο sexy απ'όσο νομίζεις

Κατα τ' άλλα εμείς έχουμε να πούμε πως αυτή είναι μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις που έχει κάνει η Ηλιάνα, αφού της ταιριάζει απόλυτα και μπορεί να το υποστηρίξει τέλεια!

Δείτε την εμφάνισή της:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση