ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Ραφαέλα Μιλτιάδους στο εορταστικό must Δεκεμβρίου / Ιανουαρίου

Με μότο της «H ζωή εν γλυτζιά!» η Ραφαέλα δίνει μαθήματα ζωής και συμπεριφοράς. Γεμάτη αισιοδοξία μάς αποδεικνύει ότι καθισμένη πάνω σε ένα αμαξίδιο μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Αρκεί να βρεις την εσωτερική σου δύναμη.

Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: Έντεκα χρόνια Δήμαρχος Λευκωσίας
«Αν και παραμένει ημικατεχόμενη, η Λευκωσία σήμερα είναι η ομορφότερη πόλη στην Κύπρο», πιστεύει ο δήμαρχός της, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος αυτές τις μέρες συμπληρώνει έντεκα χρόνια στο τιμόνι του Δήμου. Στη διαφωτιστική συνέντευξη που ακολουθεί, ο κος Γιωρκάτζης απαντά στο κατά πόσο τον έχει αλλάξει ως άνθρωπο η μακρά αυτή θητεία, τι ιεραρχεί ως σημαντικό για τη Λευκωσία και πώς τοποθετείται απέναντι σε όλα σχεδόν τα πολυσυζητημένα ζητήματα που απασχόλησαν την πόλη. 

GAME CHANGERS
Τέσσερα καινοτόμα πρότζεκτ στο νησί

NEW YEAR’S RESOLUTION
Μια ακόμη ημερολογιακή χρονιά ολοκληρώνεται, μια καινούρια αναδύει και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ένας μίνι απολογισμός είναι εκ των ων ουκ άνευ. Διαχρονικός απώτερος στόχος οφείλει να είναι η προσωπική αλλά και η συλλογική μας βελτίωση όπως φυσικά και η ενημέρωσή μας για τα τεκταινόμενα εκεί έξω. Αν είναι κάτι πάντως που χαρακτηρίζει γενικώς την εποχή μας είναι μια αδικαιολόγητη, πολλές φορές, γρηγοράδα. Τρέχουμε, τρέχουμε συνεχώς, αμελώντας τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική μας υγεία. Fast food, fast fashion, fast news, fast everything! Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα από νέες τάσεις και στάσεις, αλλά και από μικρές και δυνητικά ωφέλιμες αλλαγές που μπορούμε να επιδιώξουμε. 

HOLIDAY LIGHTS
Πώς με μια πινελιά μπορείτε να κάνετε το office look σας πιο λαμπερό και να λάμψετε το απόγευμα έχοντας ως βάση ένα πιο καθημερινό ντύσιμο.

TRAVEL
Ταξιδεύουμε σε 6+1 μαγευτικά σαλέ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Μερικές απλές κινήσεις και συνειδητές επιλογές διακόσμησης, που εύκολα θα δώσουν eco-friendly διάθεση στον χώρο σας.

SUNSTAINABLE
Φέτος ας κάνουμε τη διαφορά και ας γιορτάσουμε χωρίς να επιβαρύνουμε τον πλανήτη και την συνείδησή μας.

GOING OUT
Αν το ζητούμενο είναι να απολαύσουμε εξαιρετικό φαγητό σίγουρα βρίσκεται σε ένα από αυτά τα εστιατόρια.

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση