ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η πρώτη δημόσια έξοδος για τον πρίγκιπα Harry μετά την κηδεία

Το βίντεο με τις δηλώσεις του.

newsroom must

Την πρώτη του δημόσια «έξοδο» μετά και την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, έπραξε ο πρίγκιπας Harry χθες (22/04/21) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης.

Ο ίδιος σε συνεργασία με τον οργανισμό African Parks δημιούργησε ένα ενημερωτικό βίντεο για την σημασία της διατήρησης των εθνικών δρυμών και των προστατευμένων περιοχών σε όλη την αφρικανική ήπειρο.

Στο βίντεο με τίτλο «Hope Stars Here» ο Harry (πρόεδρος από το 2017 της African Parks) μιλά για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικά είπε «αυτά τα ζωτικής σημασίας τοπία βοηθούν στο να προστατεύσουν τη βιοποικιλότητα της Αφρικής, και αποτελούν τη βάση για ένα υγιή πλανήτη προσφέροντας προνόμια σε εκατοντάδες και χιλιάδες ανθρώπους».

Φυσικά ο πρίγκιπας ήθελε με την ενέργειά του αυτή να ευαισθητοποιήσει το κοινό αναφορικά με την ανάγκη διατήρησης της βιοποικιλότητας σε όλο τον πλανήτη. Στο βίντεο δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί και στον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος ως γνωστόν ήταν ένθερμος οικολόγος, λέγοντας «Όσο πλέον ξεκινάμε προς μια εποχή παγκόσμιας ανάκαμψης και αναγέννησης, είναι σημαντικό τώρα να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε και α προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα όχι μόνο σαν αξία αλλά σαν υποχρέωση που είναι ζωτικής σημασία στον τρόπο ζωής μας. Σε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, σκέφτομαι τις γενιές οικολόγων, συμπεριλαμβανομένου και του παππού μου, και νιώθω περήφανος και κινητοποιημένος να συνεχίσω τον δικό μου ρόλο σε αυτή την κληρονομιά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση