ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized hoodie και cycling παντελονάκι
 

Η πανδημία αύξησε τις αισθητικές επεμβάσεις σε όλον τον κόσμο

Αποφάσισα να υποβληθώ σε επέμβαση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί αυτό μου επέτρεψε αποθεραπεία

Μπορεί πολλές επιχειρήσεις να ζημιώθηκαν από τον κορωνοϊό και τα lockdowns ωστόσο σύμφωνα με το BBC ένα κλάδος φαίνεται να είδε αύξηση στην πελατεία του.

Πολλές κλινικές αισθητικών επεμβάσεων σε όλο τον κόσμο είχαν πολλούς περισσότερους ασθενείς κατά την περίοδο της πανδημίας για έναν πολύ απλό λόγο… οι ασθενείς μπορούσαν να αναρρώσουν εύκολα από το σπίτι ή να καλύψουν την θεραπεία με μια μάσκα.

Σε κλινικές στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Αυστραλία οι αριθμοί των πελατών κάνουν σχεδόν ουρές για μερικές ενέσεις κολλαγόνου, μπότοξ, λίφτινγκ προσώπου και διορθώσεις στη μύτη.

Ο Aaron Hernandez μιλώντας στο BBC δήλωσε ότι «Αποφάσισα να υποβληθώ σε επέμβαση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί αυτό μου επέτρεψε αποθεραπεία στον δικό μου ρυθμό» Ο Aaron έκανε ένεση στα χείλια και αφαίρεσε λίπος από τα μάγουλά του. «Η διόρθωση των χειλιών δεν είναι κάτι που κάνει συχνά ένας άνδρας, έτσι κάποιοι μπορεί να το δουν διαφορετικά. Γι’ αυτό προτίμησα να μείνω στο σπίτι και να αναρρώσω εκεί πλήρως χωρίς οι άλλοι να ξέρουν τι έχω κάνει»

Όπως αναφέρει το BBC την προηγούμενη φορά που έκανε την αντίστοιχη επέμβαση έπρεπε να πηγείνει στην δουλειά με τα χείλη του «εντελώς πρησμένα και με μώλωπες».

Ο Δρ. Rod J Rohrich πλαστικός χειρουργός από το Τέξας δήλωσε ότι «Μπορούν είτε να αναρρώνουν σπίτι τους ή να φορούν μία μάσκα όταν έχουν μόλις κάνει ρινοπλαστική ή λίφτινγκ προσώπου. Οι άνθρωποι θέλουν να συνεχίσουν να ζουν φυσιολογικά και μέρος αυτού έχει να κάνει με το πώς αισθάνονται».

Με την τόσο μεγάλη αύξηση ζήτησης η Ένωση Αισθητικής Ιατρικής της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι οι θεραπείες αισθητικής δεν «είναι απαραίτητες για πολλούς ανθρώπους». Επίσης, ζήτησε από τους πολίτες να μείνουν μακριά από εγχειρίσεις προκειμένου να «εμποδίσουν περαιτέρω εξάπλωση του ιού».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση