ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η on air αποκάλυψη του Ζάχου Χατζηφωτίου για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου

Δέσποινα Άσπρου

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ζάχος Χατζηφωτίου χθες 12 Νοεμβρίου. Μιλώντας στην εκπομπή ''Τι λέει'', ο κ.Χατζηφωτίου σχολίασε ανάμεσα σε άλλα το GNTM και αποκάλυψε την σχέση που είχε στο παρελθόν με την coach των μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάχος Χατζηφωτίου: Με ποια γυναίκα από το GNTM είχε σχέση;

Μια μέρα μετά, 13 Νοεμβρίου, ο Ζάχος Χατζηφωτίου έγινε έξαλλος με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την Έλενα Χριστοπούλου και πήρε την απόφαση να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από δηλώσεις του δημοσιογράφου που δήλωσε στην εκπομπή Τι λέει: «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι ήμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή. Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση