ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη για τη βία που έζησε σε σχέση της

Όσα είπε στην εκπομπή ''Το Πρωινό''

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής ''Το Πρωινό'' όπου αναφέρθηκε στους λόγους που είχε μιλήσει ανοιχτά για τη βία που είχε βιώσει μέσα σε σχέση της. 

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η ηθοποιός της σειράς ''Ήλιος'', η οποία υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της, ανέφερε: 

«Υπήρχε ψυχολογική και σωματική βία σε σχέση μου παλιά, αλλά όταν βγήκα και είπα δημόσια τι πέρασα τότε, δεν ήταν επειδή ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Εγώ το είχα λύσει ήδη αυτό. Βγήκα από το βήμα που έχω για να βοηθήσω γυναίκες ότι ποτέ δεν είναι αργά. Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι από εδώ και πέρα και ότι δεν μπορώ να ρίχνω συνέχεια τις ευθύνες πάνω μου, ότι εγώ φταίω. Βρήκα μόνη μου τη δύναμη για να ξεφύγω από αυτό και μετά απευθύνθηκα και σε έναν ειδικό».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών για τις οποίες σχολίασε: 

«Το τι γινόταν παλιά, δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σωστό. Είμαστε στο 2021. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν την ενόχλησε το “παλαιάς κοπής” και δεν νομίζω ότι υπάρχει και άντρας που δεν τον ενόχλησε. Γενικά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας, γιατί πίσω από αυτό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολύ μόχθο και δουλειά για να μπορέσουν να αποκαλύψουν το οτιδήποτε κρατούν κρυφό. Το συγγνώμη μπορεί να το έχουν οι ίδιοι που το λένε ανάγκη, αλλά δεν νομίζω ότι σου μαλακώνει την ψυχή και το τραύμα που έχεις μια συγγνώμη. Αν έχεις προχωρήσει πραγματικά και έχεις αφήσει κάτι πίσω σου, η συγγνώμη δεν είναι κάτι. Δεν περιμένεις μια συγγνώμη για να προχωρήσεις. Είναι περισσότερο γι’ αυτόν που θα την ζητήσει τη συγγνώμη, όχι γι’ αυτόν που θα την δεχτεί».

Δείτε το απόσπασμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση