ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ο «Τιτανικός» εξαφανίζεται: Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει τίποτα

Δέσποινα Άσπρου

Έχουν περάσει περίπου 107 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού και ενώ όλοι ελπίζαμε πως το υπερωκεάνιο θα μπορέσει να αντισταθεί στην φθορά του χρόνου, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν 15 Απριλίου το 1912, όταν το υπερωκεάνιο μήκους 269μ. ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι από το Southampton στη Νέα Υόρκη. Μία σύγκρουση με ένα παγόβουνο στάθηκε μοιραία, με τον "Τιτανικό" να βυθίζεται στον πάτο του Ατλαντικού και να αφαιρεί την ζωή σε πάνω από 1500 ανθρώπους. Και μπορεί μέχρι σήμερα να έχουμε δει αρκετά ντοκιμαντέρ και ταινίες με θέμα το γνωστό ναυάγιο, ωστόσο μια πρόσφατη έρευνα κατάφερε όχι απλώς να τραβήξει την προσοχή μας, αλλά και να μας σοκάρει.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider και μετά από καταγραφή του ναυάγιού σε υψηλής ποιότητας βίντεο από ομάδα εξερευνητών, φαίνεται πως το ναυάγιο θα έχει εξαφανιστεί μέχρι το 2030 ενώ ήδη η αποσύνθεση του "Τιτανικού" έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. 

Αν αναρωτιέστε την αιτία που οδηγεί στο αναπόφευκτο, σύμφωνα με την πιο πάνω πηγή είναι τα βακτήρια, η διάβρωση, τα βαθιά ρεύματα των ωκεανών και η ατσάλινη κατασκευή του υπερωκεάνιου. 

Όπως αναφέρει ο ιστορικός Parks Stephenson που συμμετείχε στις καταδύσεις, μερικά από τα χαρακτηριστικά του "Τιτανικού" που γνωρίζαμε στο παρελθόν, έχουν ήδη καταστραφεί.  

Οι ειδικοί επιμένουν πως σε περίπου 11 χρόνια, ο "Τιτανικός" θα εξαφανιστεί.  

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση