ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η Miss Κύπρος βρέθηκε εκτός τελικού και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Δέσποινα Άσπρου

Όπως μάλλον γνωρίζεις, η Miss Κύπρος 2017, Μαρία Αρμενάκη, βρίσκεται στις Φιλιππίνες εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς ταξίδεψε για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Earth 2018.

Και ενώ όλα κυλούσαν υπέροχα για το μοντέλο, πριν από μερικές ημέρες και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο διαγωνισμός, η ίδια έπαθε δηλητηρίαση από κάτι που κατανάλωσε, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί και να χάσει τον τελικό.

Η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι είναι πολύ στενοχωρημένη που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, καθώς αυτή και η ομάδα της προετοιμάστηκαν σκληρά για να έχει μια καλή πορεία και παρουσία στον διαγωνισμό.

«Είμαι τόσο απογοητευμένη που δεν μπορώ να αγωνιστώ στο τελικό στάδιο του Miss Earth 2018. Έχω νοσηλευτεί για 3 ημέρες και είμαι ακόμα σε IV. Οι γιατροί ενημέρωσαν εμένα και την οικογένειά μου ότι δεν πρέπει να φύγω από το νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσω. Είμαι πολύ στενοχωρημένη καθώς εγώ και τόσοι άλλοι άνθρωποι δούλεψαν τόσο σκληρά για ένα χρόνο για να φτάσουμε εκεί που είμαστε τώρα. Σας ευχαριστώ όλους, όσοι με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι», έγραψε η Μαρία Αρμενάκη.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση