ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η μέντορας του GNTM μας αποκαλύπτει το στυλ που λατρεύει

Δέσποινα Άσπρου

Στο χτεσινό επεισόδιο (15/10) του «Greece’s Next Top Model», έκανε την εμφάνισή της η Έλενα Χριστοπούλου, ως coach των υποψήφιων μοντέλων. Επιβλητική, δυναμική και με εντυπωσιακό στυλ. Αυτή θα είναι η μέντορας των κοριτσιών του GNTM. Ποια όμως είναι στην πραγματικότητα και ποιο αποτελεί το αγαπημένο της στυλ;

Η Έλενα, πέρα από ωραία γυναίκα, είναι άνθρωπος που κάνει τα πάντα με πάθος. Η μόδα είναι μία από τις μεγάλες της αγάπες, γι’ αυτό και έχει δημιουργήσει το δικό της brand ρούχων, «Eclectic Soiree». Η μόδα για αυτήν δεν είναι μονόδρομος. Ανάμεσα στους όρους «στυλ» και «μόδα» σαφώς επιλέγει τον πρώτο.

Η Έλενα πλέον διατηρεί και το δικό της γραφείο μοντέλων. Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που εκπροσωπεί ως μάνατζερ είναι η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κλέλια Ανδριολάτου.

Ποιο όμως είναι το αγαπημένος της στυλ; Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram της είναι ξεκάθαρο πως λατρεύει το κλασικό, vintage και το πιο ανδρόγυνο. Δεν διστάζει όμως να φορέσει και χαριτωμένα φορέματα. Ότι και αν επιλέγει, φροντίζει πάντα να το υποστηρίζει.

Δες μερικές εμφανίσεις της που ξεχωρίσαμε:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση