ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η Μαρία Σελίπα σε δεντροφύτευση στην Αγία Νάπα

Σε δεντροφύτευση που έγινε στην Αγία Νάπα συμμετείχε η σύζυγος του Προέδρου του κυβερνώντος κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση δεντροφύτευσης στην Αγία Νάπα η οποία ήταν μεταξύ της ΓΟΔΗΣΥ και της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί νέα εστία πρασίνου για την επέκτασή της ως ένα βήμα στην ομπρέλα της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης καθώς και του στόχου της δημιουργίας ενός εκατομμυρίου δέντρων σε όλο το νησί μέσα σε τρία χρόνια.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο δήμαρχος Αγίας Να΄πας κ. Χρίστος Ζαννέτου, οι βουλευτές του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΣΥ Αμμοχώστου, Ελένη Λουκά καθώς και  η γυναίκα του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα μαζί με άλλους που εργάζονται στο κόμμα.

Η Μαρία Σελίπα δημοσίευσε στον λογαριασμό της εικόνες από τη δεντροφύτευση γράφοντας «Δίνουμε ζωή στον τόπο μας» και βέβαια με τις ανάλογες ευχαριστίες στους αρμόδιους για την πρωτότυπη αυτή ιδέα που θα δώσει άλλο αέρα στην περιοχή και θα βελτιώσει έστω και ελάχιστα το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής. 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Δημοκρατικού Συναγερμού, της ΓΟΔΗΣΥ και της ΝΕΔΗΣΥ και παράλληλα είπε:

«Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, η δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές μας, γι’ αυτό διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα και τοπικούς φορείς να πρασινίζουμε την πόλη μας, να ευαισθητοπούμε την κοινωνία των πολιτών να προβαίνει σε δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του Περιβάλλοντος και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας έτσι ώστε να βάλουμε κι εμείς με τον τρόπο αυτό το δικό μας λιθαράκι στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στη σωτηρία του πλανήτη».

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση