ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Μαρία Κορτζιά στο must Μαρτίου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Μάρτιο, στο νέο τεύχος must.

Έχει όσα ονειρεύτηκε και αυτά δεν είναι πολλά. Την οικογένειά της, ένα επάγγελμα που αγαπά, καλούς και αληθινούς φίλους, και ένα παιδί. Η Μαρία Κορτζιά στα είκοσι οκτώ της πατάει γερά στη γη, προσαρμόζεται στις καταστάσεις, χαρακτηρίζεται από θετικότητα και είναι έτοιμη να ακολουθήσει ξανά τον σύζυγό της, Πιέρο Σωτηρίου, και να ζήσει σε μια ξένη χώρα αφήνοντας τη δική της καριέρα στο περιθώριο. Φωτογραφημένη στον 33ο όροφο του 360_Nicosia by Cyfield, μιλάει για όλα όσα συνθέτουν τη ζωή της. 

+

Βρίσκοντας τις ισορροπίες
Ανήκει εδώ και χρόνια στον χώρο του θεάματος της Κύπρου, είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιάστρια. Οποιονδήποτε ρόλο όμως κι αν αναλάβει, ξεχωρίζει για τον δυναμισμό της. Αυτό, άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και του δικού της χαρακτήρα. Η Μέλανη Στέλιου με ευθύτητα και ταπεραμέντο, όπως μας έχει συνηθίσει, μιλά έξω απ' τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της και στον κόσμο, λίγο πριν διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή τον Μάιο.

Ένας δισεκατομμυριούχος Λευκωσιάτης
Τι σχέση έχει η Ψαρρού και η βίλα Γκαβέλο με το μουσείο της Ανόρθωσης και με το τεμάχιο «Γισάι» που συναντάται με το τεμάχιο «Αφροδίτη» της κυπριακής ΑΟΖ; Ποια γέφυρα ενώνει τα Camden Markets του Λονδίνου με την κεντρική Λευκωσία και την πρώτη συναγωγή της Κύπρου; Και εν τέλει ποιος είναι ο Τέντι Σάγκι και γιατί θα μας κάνει ν’ αναφωνήσουμε «σκούμπι ντούμπι ντου»; Όλα αυτά στις γραμμές που ακολουθούν…

Freeing Britney
Η σαρωτική, παγκόσμια επιτυχία έδωσε το δικαίωμα σε όλους να παραβιάζουν τα προσωπικά της δεδομένα, ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν όλοι. Ήταν ένα μουσικό φαινόμενο, pop idol από τα λίγα, θύμα καταστάσεων και μιας ατέλειωτης αδιακρισίας. Η Britney Spears βρίσκεται στον δρόμο προς την προσωπική της ελευθερία, μετά από δώδεκα χρόνια «εγκλωβισμού» και είκοσι χρόνια μάχης με δημοσιογράφους, παπαράτσι και τους άντρες της ζωής της.

Follow his Rhythm
Ένα από τα πιο υποσχόμενα νέα ταλέντα της Κύπρου καταφέρνει να ξεχωρίζει με τον δικό του ρυθμό. Ο Andre Chris, ερχόμενος από την επιτυχία του στο iTunes chart, ξεδιπλώνει για εμάς το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του στη μουσική βιομηχανία.

When nature calls
Ήρθε η ώρα να σηκωθείτε από τον καναπέ σας και να αφεθείτε για λίγο στην ομορφιά της φύσης μέσα από το περπάτημα στα μονοπάτια που έβαλαν τα ανοιξιάτικά τους χρώματα. Της

+

Hopeful Romance
Αν και οι Εβδομάδες Μόδας για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκαν υπό τη σκιά της πανδημίας, οι σχεδιαστές βρήκαν ευφάνταστους τρόπους για να πρωτοτυπήσουν και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Πηγαίνοντας κόντρα στην εσωστρέφεια και τo comfort zone της άνετης ένδυσης που επιβάλλει η καραντίνα, μάς έδειξαν glamorous δημιουργίες σε γήινα, αλλά και έντονα χρώματα.

Blooming Season
Φλοράλ επιφάνειες, ρομαντικά φορέματα και έντονα χρώματα μάς βάζουν σε ανοιξιάτικο κλίμα. «Less is more» είναι το σύνθημα που αντιπροσωπεύει τις τάσεις της καινούργιας σεζόν και μαζί με αυτές μία νέα προσέγγιση στα σύνολά μας.

Spring Air
Ρομαντικά φορέματα σε απίστευτα ωραία χρώματα, έντονες λεπτομέρειες στους ώμους, φλοράλ μοτίβα και λεπτομέρειες από φτερά εμφανίζονται στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας και φέρνουν τόσο τη χαρά όσο και την ανεμελιά στη ζωή μας.

Two forces united
H συλλογή Simone Rocha x H&M ενώνει τα συναισθήματα και την έμπνευση που χαρακτηρίζουν τον κόσμο της Simone Rocha. Είναι το αποτέλεσμα δέκα χρόνων σχεδιασμού, όπου απεικονίζονται οι ευαισθησίες και τα εμβληματικά κομμάτια που χαρακτηρίζουν τη Rocha ως σχεδιάστρια.

+

It’s all new
Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο, το Παρίσι και το Μιλάνο, η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα, τα φυσικά φρύδια και το χρώμα σε βλέφαρα και χείλη αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές στο catwalk για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Just the basics
Τις απλώνουμε καθημερινά στο πρόσωπό μας κάθε πρωί και βράδυ, αποτελούν το Α και το Ω της ενυδάτωσης, αφού προσφέρουν τη λάμψη που χρειάζεται η επιδερμίδα μας. Ο λόγος για τις κρέμες ημέρας και νύχτας, οι οποίες είναι απαραίτητες και χαρίζουν υπέροχα αποτελέσματα.

+

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Μάρτιο, στο νέο τεύχος must.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS