ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η μακροσκελής ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτης για τον άνδρα που πέταξε το γατάκι στη θάλασσα

Φανερά αγανακτισμένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για το συμβάν με το γατάκι στην Αιδηψό

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ένας χαμός επικράτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού με τον άνδρα στην Αιδηψό ο οποίος δελέασε με φαγητό ένα γατάκι και στη συνέχεια το έσπρωξε με κλωτσιές στη θάλασσα ως... πλάκα για τον ίδιο και την παρέα του. 

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά το συμβάν με τις αρχές να δρουν άμεσα ενώ τα σχόλια από τον κόσμο των social media πήγαιναν κι έρχονταν.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη φάνηκε να είναι αγανακτισμένη και ενοχλημένη από τα όσα έγιναν και πόζαρε με τον γάτο της α΄φηνοντας ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η ίδια έγραψε το εξής κείμενο που σίγουρα δεν άφησε κανέναν απροβλημάτιστο:

Μια φορά κ έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε σε μια οικογένεια που στις αρχές κ τις αξίες της δεν συμπεριλαμβανόταν ο σεβασμός κ η αγάπη προς την ίδια την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι αυτό μεγάλωνε κ στη πορεία της ζωής του αναζητούσε ομοίους του ώστε να ταιριάξει.

Βρήκε λοιπόν κ άλλους που μεγάλωναν με αξίες κ αρχές που δεν συμπεριελάμβαναν τον σεβασμό κ την αγάπη προς την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι κ οι όμοιοι του εφάρμοζαν στη ζωή τους αυτό που είχαν διδαχθεί κ που καθρέφτιζε το σύνολο των αξιών κ των αρχών που είχαν υιοθετήσει.

Έτσι λοιπόν σε μια ψαροταβέρνα δελέασαν με φαγητό ένα γατάκι κ μετά το έσπρωξαν στη θάλασσα. Το βρήκαν πολύ αστείο κ γελούσαν.

Το αγοράκι συνελήφθη. Στους ομοίους του μάλλον κόπηκε το γέλιο λίγο απότομα.

Το πρόβλημα που έχει το αγοράκι, οι όμοιοι του αλλά κ όλοι μας, είναι το ότι οι αρχές κ οι αξίες ενός ανθρώπου δύσκολα μετακινούνται.

Γι αυτό καλό είναι να επιλέγονται κ να διδάσκονται προσεκτικά.

Που σημαίνει πως οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από κακές αρχές κ σαθρές αξίες πρέπει να αποτρέπονται.

Κ κάπου εδώ τα 50.000 ευρώ κ τα έως 10 χρόνια φυλάκισης μπορεί και να βοηθήσουν.

Όχι για να παραδειγματιστεί κ να γίνει άνθρωπος το περίττωμα, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως απόβλητο ανάμεσα σε πλάσματα , χωρίς να μολύνει τους γύρω του.

Νίαου

 

Δείτε την ανάρτησή της πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση