ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Louis Vuitton σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο στο Παρίσι

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο Michael Burke δεν θα απολαμβάνει το γραφείο του στα κεντρικά γραφεία της Louis Vuitton στο Παρίσι, για πολύ ακόμη.
 
Σε συνέντευξή του στο WWD, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής μάρκας πολυτελείας αποκάλυψε τα σχέδια του οίκου να μετατρέψουν τα εταιρικά γραφεία της Louis Vuitton σε ένα εκτεταμένο συγκρότημα που περιλαμβάνει το πρώτο ξενοδοχείο Louis Vuitton στον κόσμο και το μεγαλύτερο κατάστημά του.
 

«Είναι η πιο εντυπωσιακή θέα στον κόσμο», είπε, περιγράφοντας ένα πανόραμα που εκτείνεται από τον Πύργο του Άιφελ μέχρι την Παναγία των Παρισίων.
 
Η μητρική εταιρεία LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton έχει μεταμορφώσει ριζικά τη γύρω γειτονιά τους τελευταίους 18 μήνες με τα αποκαλυπτήρια του ανακαινισμένου πολυκαταστήματος La Samaritaine και του ξενοδοχείου Cheval Blanc και τα εγκαίνια του πρώτου υποκαταστήματος στο Παρίσι των ιταλικών ζαχαροπλαστείων Cova, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
 
«Οι Παριζιάνοι επιτέλους το ανακαλύπτουν ξανά. Το έχουν αγκαλιάσει. Υπάρχει μουσική δρόμου τώρα στις 11 μ.μ. εδώ έξω. Όταν το αναλάβαμε, αυτό ήταν ένα no man’s land, αν όχι χειρότερο. Κανείς με μυαλό δεν θα περπατούσε εδώ τη νύχτα», είπε ο Μπερκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση