ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η κυπριακή showbiz γιορτάζει το Πάσχα στο Nammos Limassol

Ποιοι βρέθηκαν εκεί;

Ζωή Τουτουντζίδου

Το πολυσυζητημένο εστιατόριο Nammos Limassol άνοιξε τις πόρτες του γιορτάζοντας το Πάσχα με εκλεκτούς καλεσμένους, μεταξύ αυτών πολλά πρόσωπα της κυπριακής showbiz.

Aποτελεί την τελευταία προσθήκη της (MHV) Mediterranean Hospitality Venture Ltd, ενισχύοντας την καταξίωση του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa ως του απόλυτου γαστρονομικού προορισμού της Λεμεσού.

Το Nammos Limassol διαδέχεται την απόλυτη κομψότητα του Nammos Mykonos σε ένα κατάλευκο minimal χώρο με φυσικές πινελιές που αντισταθμίζονται από το λαμπερό μπλε της θάλασσας, ενώ ο εξαιρετικός κατάλογος κρασιών που διαθέτει ολοκληρώνει την εμπειρία του θαυμάσιου Μεσογειακού φαγητού και της μοναδικής διασκέδασης που σπάει τα στερεότυπα.

Όπως είδαμε μέσα από μία μικρή μας περιήγηση στο κυπριακό Instagram, το Νammos υποδέχτηκε με μεγάλη επιτυχία αρκετά πρόσωπα της κυπριακής showbiz, μεταξύ αυτών η Ήβη Κυπριανού με τον σύζυγο της Αλέξη Ζαχαρίου, η Νόνη Κυπριανού, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Τερέζα Ηλιάδη. Δείτε στην συνέχεια τις εικόνες που εντοπίσαμε στα social media από την εξόρμηση της κυπριακής showbiz στο Nammos Limassol.

Η Ήβη Κυπριανού και ο Αλέξης Ζαχαρίου

Η Νόνη Κυπριανού

Η Νόνη Κυπριανού με τον Χάρη Μιχαήλ, την Τερέζα Ηλιάδη και τον Λούη Λούκα

 

Η Νόνη Κυπριανού με την Μαρίτα Βασιλείου και την Μαρία Ιωάννου

Η Δέσποινα Τζιαπούρα και ο σύντροφος της Γιάννος Τσιαττάλας

Η Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Αγγελίνα Γεωργίου και ο Νίκος Ηλιάδης

Η Τερέζα Ηλιάδη με την Αγγελίνα Γεωργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση