ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Η κούπα της Σακελλαροπούλου έγινε viral και εμείς την λατρέψαμε

«Κούπα RBG πάνω στο γραφείο της Σακελλαροπούλου, πάρα πολύ φίλη μου»

Η νέα πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έγινε viral από την πρώτη κιόλας μέρα και όχι για τον λόγω που πιστεύετε.

Μετά την εκλογή της, κυκλοφόρησε φωτογραφία από το γραφείο της και το μάτι των Twitterάδων, έπεσε στην κούπα της που αναμφίβολα στέλνει τα δικά της μηνύματα από μόνη της. Στην εν λόγω κούπα, απεικονίζεται η δικαστής Ruth Βader Ginsburg. η 86χρονη Αμερικανίδα δικαστής. Η κυρία Σακελλαροπούλου μάλλον είναι μεγάλη fan, αφού την είδαμε να φοράει και ανάλογα σκουλαρίκια με το πρόσωπο της σε προηγούμενή της εμφάνιση.

Πρόκειται για μια σπουδαία γυναίκα, που συχνά την αποκαλούν και ως «Notorious RBG». Γνωστή για τους αγώνες της για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Ginsburg, αποτελεί έμπνευση για τον αμερικανικό λαό. Ήταν η δεύτερη γυναίκα που διορίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο από τον Bill Clinton το 1993.

 
 
 

 

Μέσα από την πορεία της η Ginsburg, υποστηρίζει την ισότητα των φύλων και τα δικαιώματα της γυναίκας. Ακόμη, δεν κρατήθηκε και μίλησε ανοιχτά για τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump και την πολιτική του το 2016, ζητώντας του να παραιτηθεί.

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X