ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η κόρη της Ελενας Ναθαναήλ μήνυσε Μητρόπουλο - Χρονοπούλου για κλοπή

Η Ίνκα Τσαγκάρη, κόρη της αξέχαστης Έλενας Ναθαναήλ, μήνυσε τον πρώην σύντροφο της μητέρας της Τάσο Μητρόπουλο και τη νυν σύζυγο του Νένα Χρονοπούλου, κατηγορώντας τους -μεταξύ άλλων- για το αδίκημα της υπεξαίρεσης αντικειμένων μεγάλης αξίας από το οίκημα της Εύβοιας, όπου ζούσε η σπουδαία ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου έως το τέλος της ζωής της.

Πρόκειται για το σπίτι όπου η ηθοποιός συζούσε με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή επί πολλά χρόνια μεγαλώνοντας τη - 42χρονη σήμερα- μοναχοκόρη της Ινκα, στην οποία ανήκει το οίκημα μαζί με το κτήμα.

Η 42χρονη νεαρή μήνυσε το ζευγάρι κατηγορώντας τους δύο τους ως αυτουργούς για κλοπή που όπως υποστηρίζει η Ίνκα σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 σε αποθηκευτικούς χώρους του κτήματος, όπως και μια σειρά φθορών στο εσωτερικό της εξοχικής κατοικίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όλα συνέβησαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της οικίας με προσωπικά έξοδα του «Ράμπο» και της Νένας -για την οποία είχαν την έγκριση της Ίνκας- και αφού είχε περιέλθει στην κυριότητά της το κτήμα, όπως αναφέρει το ζευγάρι.

Ανάμεσα στα κλοπιμαία, όπως ισχυρίζονται, υπήρχαν και δικά τους πράγματα αξίας. Ύστερα από αυτό ο παλαίμαχος «ερυθρόλευκος» προχώρησε και εκείνος σε μήνυση εναντίον της κόρης της Έλενας Ναθαναήλ.

Η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέση η Ίνκα Τσαγκάρη εναντίων των Μητρόπουλου-Χρονοπούλου, θα γίνει στο Εφετείο της Χαλκίδας στις 25 Ιουνίου, ενώ η εκδίκαση της μήνυσης του Μητρόπουλου θα γίνει σε μελλοντική ημερομηνία.

Η πλευρά της μηνύτριας και ο δικηγόρος της αρνήθηκαν να σχολιάσουν στο παραμικρό για την υπό¬θεση, ενώ ο συνήγορος του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου έδωσαν τη δική τους εκδοχή:

«Το εν λόγω οίκημα μαζί με το οικόπεδο μπορεί να ανήκε στην πρώην σύντροφο του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ωστόσο εκείνος είχε αναλάβει το οικονομικό βάρος της συντήρησης του αλλά και των περιβαλλόντων χωρών» υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Παύλου. Όπως αναφέρει, ο άσος των γηπέδων έχει αποδείξεις ως προς αυτό τις φορολογικές δηλώσεις του και τα ανύπαρκτα εισοδήματα της Ελενας Ναθαναήλ, η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα -άνω των δεκαπέντε ετών- δεν εργαζόταν, με εξαίρεση μια δυο τηλεοπτικές παρουσίες της για διάστημα δύο ετών, αλλά και το προσύμφωνο του κτήματος.

Το εν λόγω διάστημα και η μηνύτρια, η κόρη της ηθοποιού δεν είχε συνεισφέρει το παραμικρό για το εν λόγω κτήμα και τα ακίνητα εντός αυτού. Ο Τάσος Μητρόπουλος, όπως υποστηρίζει στο απολογητικό υπόμνημα του ενώπιον του ανακριτή Χαλκίδας, προέβη στην ανακαίνιση του σπιτιού μαζί με τη σύζυγο του Νένα Χρονοπούλου, το οποίο και επισκέπτονταν, από σεβασμό στη μνήμη της πρώην συντρόφου του, αφού για κάποιο διάστημα υπήρξε εγκατάλειψη. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, η μηνύτρια του ανακοίνωσε ότι το σπίτι και το κτήμα της ανήκουν.

«Ουδείς το αμφισβήτησε, δεν είχε κανένα θέμα, ωστόσο έπειτα από διαφωνία τους για άλλα ζητήματα, εκείνος έπαψε να το επισκέπτεται, για να σταματήσουν να δημιουργούνται εντάσεις. Έγινε λοιπόν μια κλοπή και χάθηκαν, μεταξύ άλλων, και τα πράγματα τους, ενώ έγιναν και φθορές στο ακίνητο, το οποίο είχε ανακαινιστεί. Εμφανίζεται η Ινκα Τσαγκάρη και ισχυρίζεται ότι τα πράγματα μαζί με άλλα αντικείμενα της μητέρας της τα πήρε ο εντολέας μου, που είχε να πατήσει στο κτήμα πάνω από ενάμιση χρόνο. Μα, είναι δυνατόν να έκλεψε τα μηχανήματα που τους ανήκαν και να καταστρέψουν ό,τι είχαν φτιάξει με κόπο; Εκείνη θεώρησε σωστό να κάνει μήνυση. Με χαρά μας και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη περιμένουμε να εκδικαστεί η υπόθεση, γιατί μήνυση της έχει κάνει και ο κ. Μητρόπουλος, η οποία θα εκδικαστεί στη συνέχεια.

Ας μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω υπόθεση είχε ανακινηθεί στην επικαιρότητα και σε περιόδους που ο κ. Μητρόπουλος είχε επιλέξει να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής, αλλά και σε στιγμές που δέχτηκε, από άγνωστα άτομα, επίθεση σε κατάστημα που διατηρούσε στην Καλαμάτα. Αυτά είναι περίεργες συμπτώσεις» αναφέρει ο δικηγόρος του ζευγαριού.

protothema.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X