ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία

«Είναι σαν απομόνωση εδώ», δηλώνει

Γιώργος Γκαρακλίδης

Συνεχίζει δυναμικά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ τον αγώνα της η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στο Montpellier της Γαλλίας το τελευταίο διάστημα με σκοπό να συνεχίσει και να ενισχύσει τη θεραπεία της. 

Η ίδια φρόντισε να ενημερώσει το ευρύ κοινό και τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμόύ στο Instagram ότι στο κέντρο στο οποίο βρίσκεται γίνονται συγκεκριμένες θεραπείες με ιαματικά νερά. Όπως δήλωσε θα πρέπει να υποβληθεί σε διαδικασία υδροθεραπείας που βοηθάει τα εγκαύματα και τις δερματοπάθειές της και σημείωσε πως η παραμονή της εκεί θα της βελτιώσει την ψυχολογία της και θα ενισχύσει τη διάθεσή της. 

 «Εδώ γίνονται θεραπείες με ιαματικά νερά που κάνουν πάρα πολύ καλό στα εγκαύματα όσον αφορά εμένα και γενικά κάνουν πολύ καλό σε όποιον έχει δερματοπάθεια. Είναι ένα φανταστικό μέρος το οποίο είναι σε μια κοιλάδα. Είναι πανέμορφα, είναι ησυχαστήριο γιατί πέρα από τις θεραπείες που κάνουμε όσοι ερχόμαστε εδώ, αλλά και η ψυχολογία που κάνει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς βοηθά το δέρμα να ηρεμεί και να εξισορροπεί. Είναι λίγο σαν απομόνωση, τα βρίσκεις λίγο με τον εαυτό σου», είπε με ηρεμία και γαλήνη πλέον, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από μια σειρά με stories που δημοσίευσε. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS