ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ιφιγένεια Πιερίδου στο must Μαρτίου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Μάρτιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 6/3 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Με αφοπλιστική ομορφιά και ξεκάθαρο ταλέντο, μπορείς να καταλάβεις γιατί η Ιφιγένεια Πιερίδου μάς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», ήρθε η ώρα να την γνωρίσουμε πίσω από τις κάμερες.

+

Changing the game
Λέμε συχνά πως τα στερεότυπα πρέπει να ξεκινήσουν να σπάνε. Η Γρηγορία και η Δέσποινα το κάνουν αυτό, εδώ και καιρό, έχοντας επιλέξει επαγγέλματα που άλλοτε θεωρούνταν «ανδροκρατούμενα» - η πρώτη διατηρεί κρεοπωλείο και η δεύτερη κουρείο. Οι ίδιες δεν θεωρούν πως κάνουν τίποτε περισσότερο, πέρα από αυτό που αγαπάνε...

Κύπρος, μια ξεχασμένη αγάπη
Αν πρέπει να σκεφτούμε ένα καλό που προέκυψε τα τελευταία δύο χρόνια, η αναγέννηση της Κύπρου είναι σίγουρα αυτό. Η παραμονή μας στο νησί μάς οδήγησε σε νέες εξορμήσεις, οι προτιμήσεις μας για έξοδο άλλαξαν και τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα σημεία της Κύπρου ήταν πρωταγωνιστές.

Brunch για πολλά stories!
Ο άπλετος διαθέσιμος χρόνος της πανδημίας έδωσε την ευκαιρία στην Κωνσταντίνα και τον Δημήτρη να αναπτύξουν και να υλοποιήσουν το πλάνο που είχαν στο μυαλό τους. Αποτέλεσμα, ένας υπέροχος χώρος για brunch στα Πέρα Ορεινής, με «φωτογενή» πιάτα και… αληθινό φαγητό.

Dating apps VS έρωτας
Μπορεί το Tinder και οι διάφορες εφαρμογές που ευνοούν τις γνωριμίες να είναι εδώ και χρόνια στις ζωές μας, η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε από το 2020, όμως, μάς έβαλε ξανά στο παιχνίδι των εφαρμογών και ταυτόχρονα, οι τετ-α-τετ συναντήσεις γίνονται όλο και πιο διστακτικά.

+

The new fashion
Αν και οι επιλογές που είδαμε στα fashion weeks γι' αυτή τη σεζόν εντυπωσιάζουν και ικανοποιούν κάθε γούστο και περίσταση, είναι κατανοητό πως φέτος υμνείται η πρακτικότητα.

Euphoria
Αφήνουμε τα neutral χρώματα για χάρη πιο παιχνιδιάρικων looks εμπνευσμένα από τα ‘90s και τα ‘00s. Άλλωστε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα outfits μας πρέπει να συνάδουν με τη διάθεσή μας.  

Step into comfort
Το πάθος για άνεση και κομψότητα συνεχίζει να χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις των πιο στυλάτων γυναικών του πλανήτη και τα απλά σύνολα που παραπέμπουν στα μαθητικά χρόνια, οι λευκές αθλητικές κάλτσες και τα basic κομμάτια πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα της κάθε ενημερωμένης γυναίκας.  

+

Εντατική φροντίδα
Tο πρόσωπο χρειάζεται σωστό καθαρισμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα για να φαίνεται και να είναι λαμπερό και νεανικό. Η διαδικασία αυτή πρέπει να ενταχθεί στην καθημερινότητά μας και να γίνεται δύο φορές την ημέρα, ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Trend report
Αντλήσαμε έμπνευση μέσα από τις τάσεις που είδαμε στα catwalks για τη σεζόν Spring/Summer 22 και σας προτείνουμε τέσσερα beauty looks εύκολα και refreshing που «ξυπνούν» την πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή μας. 

Freshen your routine
Είναι αυτά τα προϊόντα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, μας ομορφαίνουν, μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας. Αν δηλώνετε beauty addict, ετοιμάσαμε μία λίστα με 20 λανσαρίσματα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Μάρτιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί 6/3 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS