ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Gigi Hadid σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη

Ο γάμος της με τον Zayn, η μητρότητα και η καταγωγή της.

newsroom must

Το γνωστό μοντέλο και μαμά, Gigi Hadid, έδωσε μια ευ όλης της ύλης συνέντευξη στο ‘i-D’ και μίλησε για το γάμο της με τον Zayn Malik, την αξία της πολιτιστικής κληρονομιάς στη ζωή της αλλά και το πως μεγαλώνει την κόρη της, Khai Hadid Malik.

Αρχικά, η ίδια, μιλώντας για την εξισορρόπηση ανάμεσα στις πολιτισμικές διαφορές που συνθέτουν την πολυεθνική κληρονομιά είπε, «Ο Zayn κι εγώ το σκεφτόμαστε και το συζητάμε πολύ σαν σύντροφοι και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά είναι κάτι που πρώτα το βιώσαμε και οι ίδιοι” είπε η Hadid εξηγώντας ότι "είμαστε η πρώτη γενιά αυτών των μικτών εθνικοτήτων και αυτό έρχεται με την πρώτη εμπειρία του να σκέφτεσαι 'είμαι η γέφυρα'. Αυτό δεν είναι κάτι που βίωσαν οι γονείς μου ή κάτι στο οποίο μπορούν να με βοηθήσουν. Είναι κάτι που σκεφτόμουν όλη μου τη ζωή. Σε κάποιες περιπτώσεις νιώθω- ή με κάνουν να νιώθω – ότι είμαι πολύ λευκή για να πολεμήσω για την αραβική κληρονομιά μου. Ζεις προσπαθώντας να καταλάβεις πού ανήκεις φυλετικά. Είναι αυτό που είμαι, είναι αυτό που έχω, αρκετό για να κάνω αυτό που νομίζω σωστό; Αλλά ταυτόχρονα αυτό σημαίνει ότι εκμεταλλεύομαι το προνόμιο του να έχω και το λευκό μέσα μου, σωστά; Μου επιτρέπεται να μιλήσω για αυτή την πλευρά του εαυτού μου ή απλά μιλάω για κάτι για το οποίο δεν έχω αρκετή εμπειρία για να ξέρω;».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ενώ πρόσθεσε ότι η κόρη της πρόκειται να μεγαλώσει νιώθοντας περίφανη για την καταγωγή της, λέγοντας «Νομίζω ότι η Khai θα μεγαλώσει νιώθοντας ότι μπορεί ή θέλει να είναι μια γέφυρα για τις διαφορετικές της εθνικότητες. Νομίζω ότι θα είναι ωραίο να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις και να δει από που προέρχεται».

Φυσικά, μίλησε και για την εμπειρία της εγκυμοσύνης της κατά την διάρκεια της πανδημίας, εξομολογούμενη ότι «Υπάρχει κάτι γλυκόπικρο γιατί ξέρω ότι η covid-19 ήταν τραγική για τόσους ανθρώπους, οικογένειες, ζωές και δουλειές. Αλλά υπήρχε και κάτι καλό στον συγχρονισμό γιατί μπόρεσα να βιώσω την εγκυμοσύνη, τη γέννα και το να είμαι με το μωρό μου και ήταν μια επανεκκίνηση που θα έπρεπε να κάνω για τον εαυτό μου, ασχέτως της κατάστασης. Μου έδωσε χρόνο να βιώσω την μητρότητα όπως ήθελα, χωρίς μαία και χωρίς νταντά για όσο περισσότερο γινόταν πριν επιστρέψω στη δουλειά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση