ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Η Γερονικολού είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται»

Όσα αναφέρει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε νέα συνέντευξή του.

newsroom must

Με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, σε νέα συνέντευξή του, μιλώντας στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

Συγκεκριμένα ο ίδιος, σε ερώτηση για το τι αγαπά στην Κατερίνα σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, απαντά «Αγαπώ την πειθαρχία της και το πώς δουλεύει ακατάπαυστα, όταν παίρνει ένα πρότζεκτ στα χέρια της. Δεν έχω δει κανέναν άλλο επαγγελματία στη διαδρομή μου να εργάζεται τόσο πολύ. Είναι εξαιρετική. Όσον αφορά την ιδιωτική μας ζωή, είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μου. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για την Κατερίνα».

Για την πιθανότητα να περάσουν σε κάποια φάση το κατώφλι της εκκλησίας, απαντά «Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι στη σχέση. Είμαι υπέρ της συμβίωσης. Θεωρώ ότι είναι το ίδιο. Για μένα ο γάμος δεν σημαίνει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από μια συγκατοίκηση. Τον αντιλαμβανόμουν πάντα ως μια γραφειοκρατική διαδικασία επικύρωσης της σχέσης».

Τέλος, εξομολογείται ότι δεν λείπει τίποτα από τη ζωή του αυτή την δεδομένη στιγμή, λέγοντας «Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει κάτι. Είμαι πλήρης. Θέλω να διατηρήσω τα κεκτημένα μου και να είμαι καλά όπως είμαι σήμερα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X