ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η επίσκεψη του Αβέρωφ Νεοφύτου στην πλατεία Ελευθερίας

Παρόντες και η Δημοτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Την πλατεία Ελευθερίας επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου από κοινού με την Δημοτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού και τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη. Ο κ. Νεοφύτου δήλωσε σχετικά τα εξής:

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε καταλληλότερη μέρα να επισκεφτούμε την πλατεία Ελευθερίας από την ημέρα της Ελευθερίας. Σήμερα που γιορτάζουμε το έτος της παλιγγενεσίας, τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21. Έμεινα ενθουσιασμένος από το έργο στην πλατεία, για μένα είναι ένα εξαιρετικό έργο, παρόλο που ακούστηκαν και γράφτηκαν αρκετές κριτικές. Όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ιδιαίτερα στην αισθητική, οι κριτικές θετικές ή αρνητικές είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Είναι και όπως στην πολιτική. Πολιτικοί, που δεν δέχονται κριτική είναι δημοσιοσχετίστες. Για να έχει ένα έργο την αξία του πρέπει να προκαλεί το ενδιαφέρον, κι αυτό είναι εξαιρετικό έργο που προκαλεί το ενδιαφέρον και είμαι βέβαιος ότι θα το απολαύσουν οι δημότες της Λευκωσίας. 

Παρατηρώ ότι η Λευκωσία αλλάζει και θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για το έργο που έχουν επιτελέσει και επιτελούν».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, να τον ευχαριστήσω για τη διαχρονική στήριξή του προς τη Λευκωσία. Σήμερα βρισκόμαστε στην πλατεία Ελευθερίας, μαζί με τη Δημοτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια και η στήριξη των οποίων ήταν σημαντική για να ολοκληρωθούν όλα τα έργα που ολοκληρώνονται σήμερα για να αλλάζει η Λευκωσία μας. Κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστώ και σύντομα θα περιηγηθούμε και σε άλλα πολλά έργα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X