ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η 'Εμιλυ Γιολίτη καλεσμένη στο σόου του Dior μετά την παραίτησή της

Το look που επέλεξε για το fashion show στο Καλλιμάρμαρο

newsroom must

Μετά την παραίτηση της από τη θέση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και την επιστολή της προς τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη που έγινε viral, η Έμιλυ Γιολίτη ταξίδεψε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Έμιλυ Γιολίτη παρευρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο για την πολυαναμενόμενη επίδειξη του οίκου Dior που συγκέντρωσε τα βλέμματα όλου του πλανήτη. 

Από το look της δεν θα μπορούσε να λείπει η Lady Dior τσάντα σε μπεζ χρώμα

Αν και ο οίκος Dior προσκάλεσε πολύ συγκεκριμένα άτομα στο μεγάλο fashion show του στο Καλλιμάρμαρο, η Έμιλυ Γιολίτη ήταν μία από αυτά καθώς έλαβε τη δική της πρόσκληση. 



Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τέως Υπουργό Δικαιοσύνης κατά την είσοδο της στο στάδιο. Για την εμφάνιση της στο Καλλιμάρμαρο η Έμιλυ επελεξε κλασικά χρώματα και μίνιμαλ κομμάτια. Συνδύασε το μαύρο τοπ με κοντό μανίκι με λευκό παντελόνι, πλατφόρμες σε σκούρο καφέ χρώμα και έντονο κόσμημα στον λαιμό σε σχήμα σταυρού. Από το look της δεν θα μπορούσε να λείπει η Lady Dior τσάντα σε Medium μέγεθος, Ultramatte σε μπεζ χρώμα.





Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η σύζυγός του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκρεμπόφσκι-Μητσοτάκη, η ιδρύτρια και πρόεδρος του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, η Μαρία Σάκκαρη με την μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου, η γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, η Βίκυ Καγιά, η Άννα Βίσση, η Βάνα Μπάρμπα, η Ευγενία Νιάρχου, η Bianca Brandolini, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X