ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ελληνίδα ηθοποιός που αποκάλυψε πως ήταν καθαρίστρια σε σπίτια στο Hollywood

Πρόκειται για ηθοποιό από τις «8 λέξεις»

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ηθοποιός και αποφασίσεις να δοκιμάσεις την τύχη σου στο Hollywood θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, αφού η κατάσταση δεν είναι εύκολη και ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Κάτι που όπως φαίνεται έκανε και η γνωστή ηθοποιός από τις «8 λέξεις», Ευτυχία Μελή.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις» σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αποκάλυψε πως όσο ζούσε στις ΗΠΑ εργάστηκε ως καθαρίστρια σε σπίτια διάσημων και μάλιστα είπε πως η celebrity που πλήρωνε καλύτερα από κάθε άλλη ήταν η Christina Aguilera.

«Έχω υπάρξει προσωπική βοηθός για διάφορους ανθρώπους, αλλά έχω υπογράψει χαρτιά εχεμύθειας δεν μπορώ να πω. Έχω κάνει καθαρίστρια τα Σαββατοκύριακα γιατί είχα πολύ μεγάλη ανάγκη, σε σπίτια ηθοποιών. Την ημέρα έβγαζα 200 ευρώ. Για τα πολύ μεγάλα σπίτια μου έδιναν 400 την ημέρα. Έχω περάσει και από το σπίτι της Christina Aguilera. Αυτή έδινε τα καλύτερα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά η Ευτυχία Μελή στην εκπομπή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση