ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλά για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

«Στο τέλος είπα “Δόξα τω Θεώ”».

newsroom must

Για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό αλλά και για τις αλλαγές που έφερε ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε πρόσφατη συνέντευξη της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Εγώ πέρασα covid και το πέρασα και σχετικά εύκολα, στο τέλος είπα “Δόξα τω Θεώ” γιατί απαλλάχτηκα λίγο από μια αγωνία και ένα φόβο κι από τη στιγμή που δεν ταλαιπωρήθηκα και πάρα πολύ λέω Δόξα τω Θεώ», είπε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την προσωπική της εμπειρία με τον ιό.

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Ζουγανέλη περιέγραψε και πως περνάει την καραντίνα:

«Δεν με ευνόησε ψυχολογικά. Εγώ στην πρώτη καραντίνα διαλύθηκα. Η ζωή μου τα έφερε έτσι που έγιναν αυτές οι αλλαγές στην προσωπική μου ζωή, που μου έδωσαν πολλή δύναμη και έτσι έχει ισορροπήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και μένει ανικανοποίητο ένα άλλο. Μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι και μου κάνει εντύπωση, γιατί τώρα λειτουργώ τελείως εφηβικά, δηλαδή έχω την τάση να κάνω πράγματα που σε κανονικές συνθήκες δεν θα έκανα.

Έβγαινα πάρα πολύ, μου αρέσουν πολύ τα μπαρ, είναι μια διασκέδαση που τη θέλω στη ζωή μου αλλά τώρα αυτή η μανία που με έχει πιάσει δεν έχει καμία βάση στη συλλογικότητα. Προς το παρόν έχω δημιουργήσει ένα μπαράκι στο σπίτι μου και το ζω εκεί. Ακούω μουσικές και χαλαρώνω».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της τον περασμένο Οκτώβριο με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου τόνισε:

«Για μένα, όπως εγώ θεωρώ τη συμβίωση και τη συνύπαρξη, ο γάμος είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου και δε σου κρύβω ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτή. Δεν ήταν ένα ζητούμενο, το οποίο αν δεν ερχόταν στη ζωή μου ένιωθα ότι θα διαλυθώ, όμως δεν περίμενα ότι όταν θα έρθει θα μου δώσει τόση δύναμη και ευτυχία. Και πέρα από δύναμη και ευτυχία, μου έδωσε και μια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ο τρόπος που με βλέπει και με εμπιστεύεται ο άνδρας μου με κάνει να πιστεύω και εγώ πως οτιδήποτε έρθει στη ζωή μου, που ενδεχομένως να μην ξέρω να το διαχειριστώ, γιατί είμαι και μοναχοπαίδι, ότι θα τα καταφέρω», δήλωσε αρχικά.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση