ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η εγκυμοσύνη είναι χυδαία λέξη για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση στον βασιλικό λογαριασμό στο Instagram, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η Πριγκίπισσα Βεατρίκη περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

Πριν ένα μήνα λοιπόν, μοιράστηκε με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ότι είναι «έγκυος», αυτό όμως δεν μπορούσε να το κάνει και με την βασίλισσα. Ο λόγος, σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα, είναι γιατί η λέξη «έγκυος» για την μονάρχη, θεωρείται χυδαία.

Έτσι όταν κάποιος από τα μέλη, της μιλά για την κυοφορήσει θα πρέπει να χρησιμοποιεί πιο περιφραστικό δρόμο, όπως ‘η περίοδος που μια γυναίκα βρίσκεται στο δρόμο της οικογένειας’.

Η παραξενιά αυτή της Βασίλισσας, αποτελεί κομμάτι μιας «απαρχαιωμένης» παράδοσης, που αν και ως προστάτιδα του «στέμματος» έχει ευθύνη να διατηρεί τις παραδώσεις και τα έθιμα, αυτό είναι ίσως λίγο παρατραβηγμένο.

Εξάλλου, η λέξη ‘έγκυος-εγκυμοσύνη’ χρησιμοποιείται και στην ιατρική, πράγμα που φαίνεται παράξενο και προσβάλλει την Βασίλισσα.

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά μπορεί να μην ισχύει, καθώς τα Βρετανικά tabloids, όπως ξέρουμε θα έγραφαν τα πάντα για να κρατήσουν την βασιλική οικογένεια στην επικαιρότητα, άρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι. Πάντως αυτό που παρατηρείται είναι ότι στην ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Βεατρίκης – έγινε στην επέτειο γάμου των Sussex (02/05/21) η λεζάντα γράφει ότι ‘περιμένει μωρό’.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X