ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Εβελίνα Σκίτσκο στο must Ιουνίου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Ιούνιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή, 7/6, με την Καθημερινή

Μητρότητα και μόδα είναι τα δύο στοιχεία που συνθέτουν τη ζωή της. Η Εβελίνα Σκίτσκο μάς μιλά για πρώτη φορά για την κόρη της, για τις δυσκολίες που ίσως συνάντησε ως single mama και φυσικά όλα όσα αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της στη μόδα. Είτε τη γνωρίζεις μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece’s Next Top Model» είτε από την παρουσία της στο Instagram, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο στον χώρο της μόδας. Με συνοδοιπόρο τη μικρή Αριάνα και εφόδιο τη μεγάλη αγάπη της για τη μόδα και το μόντελινγκ, είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα. 

+

Κύπρος Χρυσοστομίδης: «Περισσότερο απ’ όλα μού έλειψε η παρουσία της οικογένειάς μου»
Τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και για το πώς κατάφερε να στεφθεί νικητής στη δύσκολη αυτή μάχη, μας περιγράφει ο γνωστός δικηγόρος Κύπρος Χρυσοστομίδης.

Πώς να φτιάξετε το δικό σας gym στο σπίτι
Μετά από ό,τι ζήσαμε, κλείσαμε την καθημερινότητά μας στο σπίτι και μερικοί από εμάς και τις ασκήσεις γυμναστικής. Αν όντως ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία, η λύση είναι να μεταφέρετε το γυμναστήριο 100% στο σπίτι σας. Πώς θα το κάνετε;

Πικνικ, όπως παλιά
Φέτος, πάμε πίσω στα ‘70s, αγκαλιάζοντας τη φύση με ένα πικνίκ στις πιο ιδιαίτερες τοποθεσίες, όπως συνήθιζαν να κάνουν τότε στα πιο ξεχωριστά καλοκαίρια, με ένα καλάθι που γεμίζει από σνακ φτιαγμένα εύκολα, στο σπίτι. 

Creativity Boost
Ο φωτογράφος Δώρος Θεοδώρου δεν άφησε την καραντίνα να περιορίσει τη δημιουργικότητά του. Αντιθέτως, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο πρότζεκτ, από φωτογραφίσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω FaceTime.

+

The new age of fashion
Στην επόμενη μέρα μετά την πανδημία, η βιωσιμότητα στη μόδα δεν αποτελεί πλέον επιλογή αλλά μια ανάγκη που όλοι πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν για μια καινούργια αρχή.

Παιδιά από μια άλλη δεκαετία
Τα '80s και '90s εξακολουθούν να εμπνέουν το προσκήνιο της μόδας και μας πείθουν πως αυτή την εποχή πρέπει να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας retro prints, tie dye μοτίβα και power shoulders.

Blooming
Αέρινες ρομαντικές υφές και μοτίβα σε ταξιδιάρικες αποχρώσεις για να σας βάλουν στην απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση και να σας συνοδεύσουν στην κάθε σας έξοδο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

+

Natural glow vibes
Το φυσικό look είναι το μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας, είναι γοητευτικό αλλά και το πιο δύσκολο για να πετύχουμε, αφού πολλές φορές χωρίς να το θέλουμε καταλήγουμε σε υπερβολές στο μακιγιάζ. Ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα και αφήστε στην άκρη τις έντονες σκιές και κραγιόν για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το πιο effortless look.

Facing the sun
Επενδύστε σε μια κρέμα προσώπου, η οποία έχει και SPF, για να δώσετε στο δέρμα σας ολοκληρωτική φροντίδα και προστασία, κάνοντας την επιδερμίδα σας να λάμπει από υγεία.

Refresh yourself!
Η εποχή που αγαπά τα δροσιστικά detox ροφήματα είναι εδώ και εσείς δεν έχετε παρά να τα απολαύσετε!

Επαναφορά ρουτίνας και ψυχική ισορροπία
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας μπορεί να νιώσαμε ότι χάσαμε τον έλεγχο και μας κυρίευσαν η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια. Όσο δύσκολο ήταν να αφήσουμε τις παλιές μας συνήθειες, άλλο τόσο δύσκολο είναι να επιστρέψουμε πίσω σε αυτές, κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Πώς μπορούμε να επανέλθουμε στη ρουτίνα μας διατηρώντας την ψυχική μας υγεία;

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Ιούνιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή, 7/6, με την Καθημερινή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X