ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Εβελίνα Σκίτσκο δηλώνει full in love και ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της

Η γλυκιά ανάρτηση του μοντέλου

newsroom must

Μία από τις ωραιότερους περιόδους στην προσωπική της ζωή φαίνεται να διανύει η Εβελίνα Σκίτσκο αφού δηλώνει full in love!

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο, που συνήθως αποφεύγει να εκθέτει στα media την προσωπική της ζωή, με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της Ευγένιου Αντωνίου έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ τους.

Αναρτώντας μία selfie στην οποία την βλέπουμε αγκαλιά με τον αγαπημένο της, η Εβελίνα έγραψε: «Εύχομαι χρόνια πολλά στον άντρα μου. Τον σύντροφό μου, τον καλύτερό μου φίλο, τη δύναμή μου και την αγάπη μου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evelina Skitsko (@evelinaskitsko)

Να θυμίσουμε πως σε συνέντευξή της στο must και στον Νάκη Αντωνίου, η Εβελίνα αναφερόμενη στο αν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή λόγω των έντονων επαγγελματικών της υποχρεώσεων και του ρόλου της ως μαμά,  δήλωσε: "Φυσικά και ναι! Όταν κάτι το θέλεις πραγματικά, κάνεις τα πάντα για να τα καταφέρεις. Είναι θέμα χρόνου μόνο να ξέρεις να τα ισορροπείς. Όταν το μάθεις αυτό, όλα είναι πιο εύκολα, ακόμα και το να έχεις ένα άτομο δίπλα σου που σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι και σε θαυμάζει. Όταν υπάρχει αγάπη και σεβασμός, όλα γίνονται".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση