ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Δούκισσα Νομικού στην Κύπρο

Ο λόγος που επισκέφθηκε το νησί μας η επιχειρηματίας και μοντέλο.

Ριάνα Στυλιανού

Μετά τη δημιουργία του δικού της brand κοσμημάτων, η Δούκισσα Νομικού κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, και αυτή τη φορά έχει να κάνει με την ομορφιά.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο λάνσαρε δική του σειρά αρώματος, γιορτάζοντάς τη σήμερα, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο Beauty Line στη Λεωφ. Μακαρίου στην Λευκωσία.

Η Δούκισσα βρέθηκε στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Beauty Line, γνωρίζοντας από κοντά πολλούς θαυμαστές της και διάφορα κοσμικά πρόσωπα του νησιού.

Τη θηλυκότητα με τον δυναμισμό και την τόλμη, συνδυάζει το άρωμα Doukissa Nomikou, όπως επίσης και το ευχάριστο body lotion, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

Τα εν λόγω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line.

Ο Mike Ορφανίδης και η Δούκισσα Νομικού

Η Ειρήνη Χριστοφόρου και η Δούκισσα Νομικού.

Η ίδια ανέβασε ήδη στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμιότυπα από το event που πραγματοποιήθηκε, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα τα εξής: « ΚΥΠΡΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Κάθε φορά που έρχομαι νιώθω ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Είμαι τρομερά περήφανη και ευτυχισμένη που το άρωμα και το γαλάκτωμα σώματος που έχω λανσάρει είναι πλέον διαθέσιμα σε όλα τα @beautylinecy στην Κύπρο . Και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που τα έχετε κάνει ήδη BEST SELLERS και εκεί »

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS