ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η Cardi B θέλει την AOC πρόεδρο των ΗΠΑ

Η Cardi B δήλωσε ότι θέλει να δει την Alexandria Ocasio‑Cortez να διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Cardi B δήλωσε ότι θέλει να δει την Alexandria Ocasio‑Cortez να διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Αμερικανίδα ράπερ, με γονείς από τη Τρινιντάντ και τη Δομινικανή Δημοκρατία, πρόσφατα εξέφρασε με ανάρτηση στο Twitter τη στήριξή της στην Alexandria Ocasio‑Cortez, που εκπροσωπεί τη 14η εκλογική περιφέρεια της Νέας Υόρκης στο Αμερικανικό Κογκρέσο για το Δημοκρατικό Κόμμα. Στη συγκεκριμένη περιφέρεια ανήκουν το Μπρονξ, όπου μεγάλωσε η ράπερ και το Κουίνς.

«Να θέσεις υποψηφιότητα για Πρόεδρος όταν γίνεις 35 ετών» έγραψε η Cardi B στην ανάρτηση όταν είδε την Alexandria Ocasio‑Cortez σε βίντεο να χρησιμοποιεί ως μουσική υπόκρουση την επιτυχία της "Bodak Yellow".

Η ράπερ αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη ηλικία, καθώς για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να έχει συμπληρώσει το 35ο έτος.

Η Alexandria Ocasio‑Cortez, γνωστή και με τα αρχικά AOC, είναι 30 ετών και είναι η νεότερη γυναίκα που εξελέγη στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ενώ θα γίνει 35 όταν θα διεξάγονται οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2024.

Η AOC στην ιστορία της στο Instagram ανέφερε ότι ως μέλος του Κογκρέσου, έχει πλέον για πρώτη φορά ασφάλιση υγείας. «... Με άλλα λόγια, πήρα μια τσάντα και διόρθωσα τα δόντια μου», είπε, αναφέροντας το "Bodak Yellow" της Cardi B. Να σημειώσουμε πως η Cardi B υποστήριζε και τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Bernie Sanders.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση