ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η Brigitte Macron για το πρώτο της παιδί: «Ένιωθα αβοήθητη και φοβισμένη»

«Φοβόμουν να μην ξέρω τι να κάνω...»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Brigitte Macron, η οποία μιλώντας στο Elle δήλωσε ότι μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού ένιωσε αβοήθητη και φοβισμένη. 

Η Brigitte ήταν παντρεμένη με τον André-Louis Auzière με τον οποίο απέκτησαν 3 παιδιά τα οποία σήμερα της έχουν χαρίσει 7 εγγόνια.
Το πρώτο της παιδί ήρθε νωρίς στα 21 της όπου έπρεπε να μάθει να φροντίζει και να είναι υπεύθυνη για αυτό. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη «Φοβόμουν να μην ξέρω τι να κάνω, φοβόμουν ότι θα του συμβεί κάτι. Πέρασε τις τρεις πρώτες εβδομάδες ουρλιάζοντας νύχτα και μέρα. Δεν μιλάμε ποτέ για το πόσο μόνη και ανίσχυρη μπορεί να είναι μια νεαρή μητέρα».

«Στα 21 μου, αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, στεκόμουν μπροστά από το νοσοκομείο περιμένοντας τον πατέρα του να μας πάει σπίτι και ήθελα να κάνω μια στροφή και να τρέξω να κρυφτώ στο μαιευτήριο»

Στην όλη κατάστασή της δεν βοηθούσε και ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο γιος της έκλεγε συνεχώς για περίπου 3 εβδομάδες. Αν και όπως αποκάλυψε, ο γιατρός την καθησύχασε στην αρχή μετά ανακάλυψαν ότι ο γιος της είχε ένα πρόβλημα υγείας (το οποίο δεν ξεκαθάρισε τι ήταν) και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η κόρη της Brigitte, Laurence Auzière-Jourdan ήταν συμμαθήτρια του πλέον συζύγου της Emmanuel Macron στο Γυμνάσιο. Στα 15 του ο Emmanuel Macron γνώρισε για πρώτη φορά την 39χρονη τότε δασκάλα του Brigitte και φαίνεται ότι την ερωτεύτηκε αμέσως. Οι φήμες για την «σχέση» του είχαν κυκλοφορήσει έτσι οι γονείς του Emmanuel τον έστειλαν στο Παρίσι. Οι δύο υποστηρίζουν πάντως ότι δεν υπήρξε ερωτική σχέση τότε.

Παρόλα αυτά η φλόγα δεν έσβησε έτσι το 2007 ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της Brigitte από τον πρώην σύζυγό της παντρεύτηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση