ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχεται τη νέα δεκαετία με μία σημαδιακή φωτογραφία

Με ένα πολύ ιδιαίτερο πορτραίτο θέλησε να καλωσορίσει τη νέα δεκαετία η Βασίλισσα Ελισάβετ το οποίο αποτυπώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η πρώτη ανάρτηση που έγινε στα social media του Παλατιού είναι μία πολύ σημαδιακή φωτογραφία -η οποία τραβήχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου στο Buckingham από τον Ranald Mackechnie- με ιδιαίτερα μηνύματα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, χαμογελαστή, με λευκό φόρεμα, κρατώντας την μικρή κλασική τσάντα της περασμένη στο αριστερό χέρι στέκεται μπροστά, ανάμεσα στους δύο διαδόχους του θρόνου, τον γιο της Πρίγκιπα Κάρολο και τον εγγονό της, Πρίγκιπα William. Ο πρίγκιπας George, ο πρωτότοκος γιος του Δούκα του Cambridge με την Kate Middleton και τρίτος στη σειρά στη διαδοχή του θρόνου, ποζάρει για τη φωτογραφία φορώντας λευκό πουκάμισο και καρό πράσινο παντελόνι με ένα πολύ χαρακτηριστικό μειδίαμα στο πρόσωπο.

Ο πρίγκιπας George και ο πρίγκιπας Κάρολος στέκονται σε σκαλοπάτι, ίσως για μια συμμετρία της φωτογραφίας.

Αυτό είναι το δεύτερο παρόμοιο πορτραίτο που δημοσιεύεται με το πρώτο να έχει τραβηχτεί το 2016 για τα 90ά γενέθλια της Ελισάβετ. Τότε ο μικρός Πρίγκιπας χρειάστηκε να ανέβει σε ειδικό σκαμνάκι για τη φωτογραφία.


Το πρώτο πορτραίτο των διαδόχων του θρόνου και της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2016.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με αυτό το πορτραίτο, είναι η δεύτερη φορά - η πρώτη ήταν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ- όπου η ίδια στέλνει μήνυμα ενότητας και επισημαίνει τη διάρκεια της μοναρχίας προβάλλοντας μαζί της τις 3 επερχόμενες γενεές βασιλιάδων της Αγγλίας.


H φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ για τα Χριστουγέννα του 2019.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση