ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε στα γυρίσματα του «Coronation Street»

Η ίδια, περιηγήθηκε στους δρόμους της υποτιθέμενης πόλης όπου γυρίζεται η σειρά.

newsroom must

Με το που μπήκε το καλοκαίρι, η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως είθισται, ξεκίνησε μια mini βασιλική περιοδεία σε διάφορες εκδηλώσεις που έπρεπε να παραστεί, παρόλο που δυστυχώς πλέον δεν θα έχει την ευκαιρία να έχει στο πλευρό της τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ωστόσο, αν και η ίδια αναμένεται να παραδώσει το στέμμα το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά και τα 70 χρόνια βασιλείας της, ακόμη εξακολουθεί να πηγαίνει σε όλα τα events που την προσκαλούν με την τελευταία της να αφορά μια ξενάγηση στο στούντιο όπου γυρίζεται η σειρά «Coronation Street», η οποία προβάλλεται στην βρετανική τηλεόραση τα τελευταία 60 χρόνια.

Η ίδια, περιηγήθηκε στους δρόμους της υποτιθέμενης πόλης όπου γυρίζεται η σειρά, ενώ ταυτόχρονα συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του ITV, Sir Peter Bazelgette αλλά και τον διευθυντή προγράμματος για δραματικές σειρές, John Whiston.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, έγινε γνωστό το γεγονός, ενώ όπως αναφέρεται στη λεζάντα, η βασίλισσα «είχε την ευκαιρία να περπατήσει στον θρυλικό δρόμο, να γνωρίσει ηθοποιούς και το προσωπικό της σειράς, οι οποίοι τις εξήγησαν πώς κατάφεραν να προσαρμοστούν στα καινούριες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας για να συνεχίσουν τα γυρίσματα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ταυτόχρονα, η σειρά είχε κλείσει τα 60 χρόνια προβολής της τον περασμένο Δεκέμβριο με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται στις 9/12/1960. Ενώ πλέον θεωρείται ένα σημαντικό κομμάτι στην Βρετανική κουλτούρα καθώς μέχρι σήμερα έχει προβληθεί σε 105 χώρες.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι από το 1986 και έπειτα, μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς είναι και η Sally Webster, μητέρα της Phoebe Dynevor που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του Netflix, “Bridgerton”.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS