ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η αποκάλυψη γνωστής ηθοποιού για τις πλαστικές: «Δε μοιάζω με τον εαυτό μου πια»

Δέσποινα Άσπρου

Μια αρκετά απρόσμενη -και κάπως σοκαριστική- δήλωση ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια εκ μέρους γνωστής ηθοποιούς που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Τα φιλαράκια». Ο λόγος για την Courteney Cox.

Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξη της η ηθοποιός παραδέχτηκε πως κάποια στιγμή όταν έβλεπε τον εαυτό της να παραμορφώνεται από τις πλαστικές, πήρε την απόφαση να συμφιλιωθεί επιτέλους με τον εαυτό της και να σταματήσει τις αισθητικές επεμβάσεις.
Αναλυτικότερα, η Courteney Cox μιλώντας στο Αμερικάνικο περιοδικό People: «Προσπάθησα να είμαι σε επαφή με τον χρόνο με έναν τρόπο που να ήταν κάτι άλλο πέρα από συντήρηση. Δε το συνειδητοποίησα, μέχρι που μια μέρα έκανα, κατά κάποιον τρόπο, ένα βήμα πίσω και είπα «Σκατά. Δε μοιάζω με τον εαυτό μου πια». Οπότε τώρα προσπαθώ να αγκαλιάσω το ποια είμαι και το ότι μεγαλώνω με ο,τι μου έδωσε ο Θεός, όχι αυτά που προσπαθούσα να αλλάξω. Τα πράγματα, με τα οποία δεν είμαι τόσο άνετη με τον εαυτό μου, είναι πράγματα που συνεχίζω να δουλεύω ώστε να αναπτύξω και να αλλάξω».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X