ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Η απάντηση του Δημήτρη Μοθωναίου στον γιο του Κούγια

''Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές και τα τραύματα από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε γιο;''

Σάλος έχει προκληθεί στην Ελλάδα με την είδηση πως o Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη με αλυσιδωτές αντιδράσεις στα ελληνικά media. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις ο γιος του με μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε πως η οικογένεια του δέχεται απειλές, υπερασπίζοντας την απόφαση του πατέρα του. 

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος απάντησε στην ανάρτηση του Χρίστου Κούγια, με δύο αναρτήσεις στο Instagram, αναδημοσιεύοντας πρώτα το αρχικό κείμενο: 

«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον θυμό, τον πληγωμένο εγωισμό, τον φόβο και την ανάγκη υπεράσπισης του συμβόλου του πατέρα που βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές αυτής της δημοσίευσης. Επιτρέψτε μου με αφορμή αυτό το ερέθισμα και φυσικά χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, να αναρωτηθώ το εξής:

Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές και τα τραύματα από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε γιο; Γιατί δε σπάμε επιτέλους την αιώνια αυτή αλυσίδα της κακοποίησης, μήπως κατά τύχη, ανακαλύψουμε και εμείς τη δυνατότητα, έστω να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που θεωρείται το προδιαγεγραμμένο για εμάς; Είναι πιο απλό από ότι νομίζουμε. Πιστέψτε με το έχω κάνει ο ίδιος».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση