ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η απάντηση της Μαλέσκου στα σεξιστικά σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Είναι κούκλα να τη βάλεις σε κουτί, όχι να κάνει πρωινή εκπομπή»

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «pop up» σχολιάστηκε το ατύχημα που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με το φόρεμά της κατά την διάρκεια της δικής της εκπομπής «Love it» το απόγευμα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω η Ηλιάνα και η ομάδα της σχολίασαν το φόρεμα και την εμφάνιση της Ιωάννας λέγοντας ότι ένα τέτοιο φόρεμα δεν ενδείκνυται για το μεσημέρι και όπως είπε χαρακτηριστικά «Είναι κούκλα να τη βάλεις σε κουτί, όχι να κάνει πρωινή εκπομπή». Τα σχόλια εκικετρώθηκαν κυρίως στο ντεκολτέ της Ιωάννας και το ατύχημα που είχε όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής το φόρεμα κατέβηκε λίγο παραπάνω αποκαλύπτοντας μέρος του στήθους της.

Για τα σχόλια αυτά και το σεξισμό θέλησε να μιλήσει η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της απαντώντας στην Ηλιάνα και την παρέα της.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι τις μόδας αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα, και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση