ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι chic εμφανίσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Άντρης Αναστασιάδη

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, στις 2 Ιανουαρίου, υπεγράφη στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία των Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Αναστασιάδη και Μπενιαμίν Νετανιάχου, η τριμερής διακρατική συμφωνία κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου EastMed. H συμφωνία υπεγράφη από τους Υπουργούς Ενέργειας των τριών χωρών.

Με αφορμή την υπογραφή του EastMed και το γεγονός πως τόσο ο Πρόεδρος της Κύπρου, όσο και ο Πρόεδρος του Ισραήλ συνοδεύονταν στην Αθήνα από τις συζύγους τους, η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, Μαρέβα Μητσοτάκη, παρέθεσε σήμερα 3 Ιανουαρίου, γεύμα στις συζύγους του προέδρου της Κύπρου και του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχθηκε σε γνωστό κεντρικό εστιατόριο την Άντρη Αναστασιάδη και τη Σάρα Νετανιάχου. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, και οι τρεις πρώτες Κυρίες ήταν άκρως εντυπωσιακές και chic.

Από πλευράς της, η Μαρέβα επέλεξε γκρι μίντι φόρεμα με λευκά μανίκια, ενώ η Άντρη Αναστασιάδη εμφανίστηκε με καρό suit το οποίο συνόδεψε με printed floral μαντήλι στον ώμο. Όσο αφορά την Σάρα Νετανιάχου, για την περίσταση επέλεξε μπεζ παντελόνι το οποίο συνδύασε με check printed scarf και μπλε μακριμάνικο τοπ.

 Πηγή φωτογραφιών: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS