ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η ανάρτηση του Alexei Navalny μετά την δηλητηρίαση

«Μου λείψατε… Χθες κατάφερα να αναπνεύσω μόνος μου για όλη την ημέρα…»

O Alexei Navalny, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Ρωσίας o οποίος δηλητηριάστηκε, δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία στο profile του στο Instagram.

Στην φωτογραφία φαίνεται να κάθεται στο κρεβάτι χαμογελαστός, περιτριγυρισμένος από την ευτυχισμένη οικογένειά του. «Γεια, είμαι ο Navalny », ξεκινάει να γράφει η λεζάντα στην φωτογραφία.

«Μου λείψατε… Χθες κατάφερα να αναπνεύσω μόνος μου για όλη την ημέρα… ούτε καν μια βαλβίδα στο λαιμό μου. Μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι μια αξιοσημείωτη διαδικασία που υποτιμάται από πολλούς. Συνιστάται ανεπιφύλακτα », έγραψε, δεσμεύοντας να επιστρέψει στη Ρωσία το συντομότερο δυνατό. ⁠

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτησή του είχε συγκεντρώσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

Αν και ο Alexei Navalny παραμένει σε εντατική φροντίδα στο Βερολίνο αφού δηλητηριάστηκε ενώ βρισκόταν σε πτήση από τη Σιβηρία για τη Μόσχα. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω της αιφνίδιας επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του με τον εκπρόσωπο του να δηλώνει ότι «Πιστεύουμε ότι ο Alexei δηλητηριάστηκε με κάτι που ανακατεύτηκε με το τσάι του. Δεν ήπιε τίποτε άλλο σήμερα το πρωί»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση