ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η άγνωστη εγγονή του Joe Biden: Η 2χρονη κόρη του Hunter με στριπτιζέζ

Η μικρή που ο Hunter δεν ήθελε να αναγνωρίσει ως κόρη του

newsroom must

Λίγο μετά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στον Joe Biden και τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να "σκαλίζουν" το παρελθόν του. Αν και μέχρι στιγμής δεν μάθαμε κάτι συνταραχτικό για τον ίδιο, ήρθε στην επιφάνεια πως ο νέος πρόεδρος της Αμερικής έχει μια δίχρονη εγγονή - την οποία ο γιος του Hunter δεν αναγνώριζε. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο Hunter απέκτησε την μικρή Navy Joan Roberts -όπως είναι το όνομά της- μαζί με τη στριπτιζέζ Lunden Roberts. Ο ίδιος όταν έμαθε το γεγονός, αρνήθηκε να την αναγνωρίσει. Όσο αφορά την μικρή, ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε καθώς μέχρι πρόσφατα η ύπαρξή της παρέμεινε μυστική. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, σήμερα το κοριτσάκι ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή σε ένα αγροτικό στο Αρκάνσας μαζί με την μαμά της και τους γονείς της.

Αν και η οικογένεια δεν έχει μιλήσει ποτέ για το 2χρονο παιδί δημόσια, η αδερφή της Roberts δημοσίευσε μια εικόνα της στο Facebook και είναι ίσως η μόνη που υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή.

Όσο αφορά την αναγνώρισή της από τον Biden, ο 50χρονος Hunter διευθέτησε την υπόθεση πατρότητας με τη Roberts, όταν ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ήταν ο «βιολογικός και νόμιμος πατέρας» του μικρού παιδιού. Το γεγονός όμως αυτό, δεν τον έκανε ποτέ να θέλει να την συναντήσει από κοντά.

Να σημειώσουμε πως ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Joe Biden δεν απάντησε σε αίτημα σχολιασμού από το DailyMail.com σχετικά με το εάν ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγνωρίζει το έβδομο εγγόνι του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X