ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η αδερφή του Trump υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι ψεύτης

Η Maryanne Trump Barry περιέγραψε τον μικρότερο αδερφό της ως σκληρό και χωρίς αρχές

Ριάνα Στυλιανού

H Maryanne Trump Barry, μεγαλύτερη αδερφή του Donald Trump, χαρακτήρισε τον αδελφό της σκληρό, χωρίς αρχές και ψεύτικο, σε ηχογραφήσεις που έγιναν πριν από περίπου δύο χρόνια.

Τα σχόλια αυτά, καταγράφηκαν από την ανιψιά του Trump, Mary, η οποία κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τον πρόεδρο, που τον καταδικάζει στο μάξιμουμ, με τίτλο "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man".

Σύμφωνα με τον νόμο της Νέας Υόρκης, οι ηχογραφήσεις είναι νόμιμες και δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά από την Washington Post.

Η 83χρονη Maryanne, παρακολουθούσε μια συνέντευξη του Fox News με τον αδερφό της, Donald, όταν αυτός είπε ότι ήθελε να την βάλει στα νότια σύνορα για να επιβλέπει τις περιπτώσεις μετανάστευσης.

"Το υπόβαθρό του, εννοώ Θεέ μου, αν ήσουν θρησκευόμενο άτομο, θέλεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους. Μην το κάνεις αυτό" ακούγεται να λέει η Barry κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης. "Το ψέμα στο μεγαλείο της… το ψέμα και αυτή τη σκληρότητα. Ο Donald είναι σκληρός" συνεχίζει η μεγαλύτερη αδελφή.

Στην συνέχεια, η Mary Trump ρωτά την Barry αν πιστεύει πως ο Trump διαβάζει για να ενημερωθεί σχετικά με το θέμα και απαντά: "Όχι. Δεν διαβάζει "πριν αποφασίσει", το καταραμένο του tweet και το ψέμα του, ω Θεέ μου. Μιλάω πολύ ελεύθερα, αλλά ξέρεις. Η αλλαγή των ιστοριών. Η έλλειψη προετοιμασίας. Το ψέμα. Γαμώτο".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση