ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

House of the Dragon: Αρκετοί θαυμαστές παραπονέθηκαν για τον «κακό φωτισμό»

Τι απαντά το HBO;

Το έβδομο επεισόδιο του House of the Dragon κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, με κάποιες σκηνές να διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αρκετοί θαυμαστές παραπονέθηκαν ή σχολίασαν με χιούμορ το πόσο κακός ήταν ο φωτισμός, αφού δεν μπορούσαν να δουν τι συμβαίνει. Το HBO απαντά στους διαμαρτυρόμενους θεατές, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Ο χαμηλός φωτισμός αυτής της σκηνής ήταν μια σκόπιμη δημιουργική απόφαση».

Ο Miguel Sapochnik, ο οποίος σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο, στο παρελθόν «υποστήριξε» το σκοτάδι του επεισοδίου ‘’The Long Night’’ από τη σειρά ‘’Game of Thrones’’, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast IndieWire Filmmaker Toolkit το 2019. Συγκεκριμένα είπε:

«Όλοι όσοι το έφτιαχναν το σκέφτηκαν πολύ, αγόρασαν την ιδέα ότι ήταν να αγκαλιάσουν το σκοτάδι και πήραν αυτή την απόφαση. Δεν μπορώ να ελέγξω σε τι το παρακολουθούν οι άνθρωποι. Ποτέ δεν έφτιαξα κάτι για να το δουν σε iPhone. Ό,τι έχω φτιάξει, το έχω φτιάξει ώστε να είναι στη μεγαλύτερη δυνατή μορφή, να έχω εμπειρία με τους ανθρώπους. Και το ‘’The Long Night’’ είναι φτιαγμένο για να το παρακολουθείτε σε έναν κινηματογράφο και δεν έχω λύση για το πρόβλημα που προέκυψε από αυτό».

Ωστόσο, όπως το ‘’Game of Thrones’’, έτσι και το ‘’House of the Dragon’’ δεν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους. Κυκλοφόρησε στην τηλεόραση και έλαβε μικτές κριτικές από τους κριτικούς, με τον Guardian να το περιγράφει ως «μια μεγάλη επιτυχία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση