ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Harry-Meghan: Έτσι θα ονομάσουν την κόρη τους

Τι αποκαλύπτει το δημοσίευμα.

newsroom must

Πήραν «φωτιά» οι βρετανικές εταιρίες στοιχημάτων για το πώς αναμένεται να ονομάσουν την κόρη τους οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry.

Μια παράδοση για τα βρετανικά μέσα που συνήθως δεν πέφτουν έξω γενικά, όμως την πρώτη φορά που εμπερικλείεται τα ονόματα για το πρώτο παιδί των Sussex δεν είχαν καταφέρει να υπολογίσουν σωστά. Τότε οι δύο επέλεξαν ένα όνομα που δεν ήταν καν στις λίστες στοιχημάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα (περιοδικό People), μάλλον αυτή τη φορά, το επικρατέστερο- στα στοιχήματα πάντα- όνομα για την κόρη των royals είναι και αυτό που θα επιλεγεί στο τέλος, γιατί κυρίως πρόκειται για το όνομα ενός από τα πιο αγαπητά μέλη στην βασιλική οικογένεια.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο πρίγκιπας Harry (η πριγκίπισσα Ευγενία αλλά και η Zara Tindall) είχε τιμήσει των πρίγκιπα Φίλιππο δίνοντας στον γιό του ως δεύτερο όνομα το Philip. Τώρα νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Harry να τιμά την μνήμη του παππού του (έχασε την ζωή του τον Απρίλιο του 2021) δίνοντας για πρώτο όνομα το Philippa στην κόρη του.

Το συγκεκριμένο όνομα, είναι η δημοφιλέστερη επιλογή και στα στοιχήματα με πιθανότητα 3/1, στην δεύτερη θέση είναι το Diana με 5/1 και το Elisabeth με 10/1. Οι υπόλοιπες επιλογές αφορούν ονόματα όπως Allegra, Alexandria, Grace, Emma, Rose, Alice και Victoria.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS