ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

H Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει μπροστά από τον Παρθενώνα για την Sophia Webster

Ότι είναι από τα πιο στιλάτα κορίτσια είναι γνωστό, όπως και το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες bloggers. Η αλήθεια όμως είναι ότι το ποστ που έκανε πριν από λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και μας ενθουσίασε τόσο όσο και την ίδια. 

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει μπροστά στην Ακρόπολη για την διάσημη βρετανίδα σχεδιάστρια Sophia Webster -ναι ναι, με τα φανταστικά εντυπωσιακά παπούτσια που είναι και μεγάλη αδυναμία της Μαίρης- , για ένα πρότζεκτ στο οποίο την επιστράτευσε η ίδια πριν από μερικούς μήνες, όπως μας ενημερώνει. 

Σύμφωνα με την @mairiboo, η Sophia Webster ξεκίνησε μια εκστρατεία προκειμένου να στηρίξει τον οργανισμό Womankind Worldwide, για την οποία επέλεξε γυναίκες από όλο τον κόσμο να φωτογραφηθούν κρατώντας την ''travelling bag'' -η τσάντα που κρατά και η Μαίρη στην φωτογραφία- από την συλλογή της. Η συγκεκριμένη τσάντα ''ταξίδεψε'' σε όλο τον κόσμο, ενώ κάθε κορίτσι που φωτογραφήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό έριχνε μέσα ένα charm στο οποίο έγραφε το δικό της μήνυμα.

Η τσάντα αυτή δημοπρατείται τώρα στο επίσημο site www.sophiawebster.com και μπορείς και εσύ να την κάνεις δική σου με ένα χτύπημα που στοιχίζει 5 λίρες, οι οποίες θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Αυτόματα παίρνεις μέρος στην κλήρωση που λήγει στις 31 Μαρτίου, ενώ ταυτόχρονα βάζεις και το δικό σου ληθαράκι σ' αυτή την παγκόσμια προσπάθεια.

Congats Mairi Boo!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση