ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο must Μαρτίου

Μητέρα, σύζυγος, παρουσιάστρια. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, όμως είναι εδώ και πατά με σιγουριά στα πόδια της. Η παρουσιάστρια του TVONE διανύει την πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη φάση της ενώ δηλώνει έτοιμη για ακόμη ένα μωράκι. Η παρουσία της είναι ηχηρή και σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη ενώ, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. 

Πλατεία Ελευθερίας
Το πέρασμα που άνοιξε πρόσφατα στην πλατεία Ελευθερίας ήταν η αφορμή που μάς κάνει να ξεχάσουμε την ταλαιπωρία και την προσμονή όλων αυτών των χρόνων και να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο. Γιατί στην τελική, η πλατεία Ελευθερίας, σχεδιασμένη από την παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Zaha Hadid, είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα του 21ου αιώνα. 

Young & Talented
Στις τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές έχει μπει πια το «νέο αίμα». Η νέα γενιά ηθοποιών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τώρα που οι τηλεοπτικές παραγωγές ανθίζουν ξανά και το θέατρο αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά στην κουλτούρα μας. Παρουσιάζουμε πέντε από τους πιο ταλαντούχους, πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς, που παίρνουν την τέχνη της υποκριτικής στην Κύπρο ένα βήμα πιο μπροστά. 

Around the world
Ο κόσμος επενδύει όλο και περισσότερο στα ταξίδια, τόσο στα κοντινά στην Ευρώπη όσο και στα πιο εξωτικά. Ψάξαμε, βρήκαμε και σάς παρουσιάζουμε τους 14 πιο hot προορισμούς, που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην travel list σου.

40 χρόνια Versace - Η μέδουσα που άλλαξε τη μόδα
Ο οίκος Versace καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και 40 χρόνια, ενώ φέτος είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του αφού αναβιώνει τα πιο ιστορικά του σχέδια στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους.

+

Detox time!
Απομακρύνετε από το πρόσωπό σας όλες τις τοξίνες που έχουν μαζευτεί εύκολα και γρήγορα. Με τα προϊόντα που σάς προτείνουμε, θα παρατηρήσετε μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό σας και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό. 

HAIR TRENDS - Spring forward
Από το effortless στο school girl look μέχρι και το throwback updo χτένισμα, σάς παραθέτουμε όλα τα hair inspo που χρειάζεστε για την επόμενή σας εμφάνιση.

+

Collections Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 - Fashion to the max
Άνοιξη και Καλοκαίρι, δύο εποχές που μάς κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστές και ιδιαίτερες. Οι σχεδιαστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μάς έδειξαν σε Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη πώς αυτές οι δύο εποχές είναι ανατρεπτικές..

+

Νέοι χώροι, νέα πρόσωπα, όλα τα must see και must do τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, στο must Μαρτίου που κυκλοφορεί σήμερα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση