ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

H Φανουρία Βρακά στο must Ιουνίου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Ιούνιο, στο νέο τεύχος must

Το κορίτσι που μας μάγεψε από τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, μόλις δεκατριών χρονών όταν έλαβε μέρος στα mtn madwalk, μεγάλωσε, μας μαγεύει ακόμη περισσότερο με την εξωτική της ομορφιά, δηλώνει 100% Κύπρια και είναι έτοιμη να κτίσει το μέλλον της.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Μία ανεπιτήδευτα απολαυστική και ουσιαστική συζήτηση με τη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό, με αφορμή τη συμμετοχή της στην κωμική παράσταση «Μαύρη γαλότσα».

Προκόπης Αγαθοκλέους
Με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», όπου υποδύεται τον ίδιο τον Άγιο, τα λέμε με τον ηθοποιό Προκόπη Αγαθοκλέους. 

Κοσμοπολίτικα vibes σε υψόμετρο 800 μέτρων
Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι τα vibes που πιάνεις και οι εικόνες που αντικρίζεις περπατώντας στο Βουνί παραπέμπουν σε εμπειρίες που αποκομίζεις σε νησιά της Ελλάδας.

Style with a sense
Καλοκαίρι και δροσερά cocktails, βόλτες στην παραλία και βραδινές έξοδοι πάνε μαζί, ωστόσο το dress code δεν πρέπει να σας αγχώνει. Το στυλ και η μόδα είναι στην πιο φαν εκδοχή τους, τα έντονα χρώματα, τα εμπριμέ σχέδια, τα λαμπερά αξεσουάρ και τα «it» pieces που κατατάσσουμε στα must haves, συναρμολογούν τις πιο stylish εμφανίσεις μας, χωρίς να βγούμε καν από τον προϋπολογισμό των 190 ευρώ.

Outdoors season’s trends
Το μπαλκόνι ή η αυλή σας μπορεί να μετατραπεί σε «επίγειο παράδεισο» αρκεί να βρείτε το στυλ που αγαπάτε και να εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα έπιπλα.

Βronze Goddes
Η Jennifer Χαραλαμπίδη γίνεται η Bronze Goddess του φετινού καλοκαιριού με την εμβληματική συλλογή μακιγιάζ και αρωμάτων της Estée Lauder.

Facing the sun
Βρήκαμε τα καλύτερα αντηλιακά της αγοράς.

 Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Ιούνιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση