ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H επική ατάκα της Ράντου για τον Παπακωνσταντίνου: ''Λες να μην με έχει απατήσει;''

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Ράντου μίλησε για την απιστία εξηγώντας πως γι'αυτήν είναι κάτι αποδεκτό. 

Μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Grande και τοποθετήθηκε για την απιστία αλλά και την προδοσία, κάνοντας μια δήλωση που δύσκολα θα έκανε κάποιος. 

«Αλλο είναι η προδοσία κι άλλο είναι η απιστία. Η απιστία δεν με χαλάει καθόλου, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία, γιατί μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ζει χρόνια μ' έναν μόνο άνθρωπο μπορεί σε μια στιγμή κάπου να σκαλώσει, να θέλει ν' αλλάξει λίγο τις εντυπώσεις του, άλλωστε η απιστία -πολλές φορές- πυροδοτεί τη σχέση και τη δυναμώνει. Προσωπικά, έχω ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις, η μικρότερη έφτανε τα πέντε χρόνια και μπορώ να τις καταλάβω. Η προδοσία βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Δεν την συγχωρώ», είπε η Ελένη Ράντου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον τραγουδιστή λέγοντας: 

«Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια. Λες να μη μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα. Αυτό κάνει η ηρωίδα που υποδύομαι στο έργο, η Τζασμίν. Προδίδει και ανταποδίδει! Η παράσταση ξεκινάει μ’ εκείνη να ισορροπεί στο γκρεμό μέχρι που πέφτει!».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS